- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszedłem w swoje powiadomienia i oba od @Leprechaun skierowały mnie na stworzony z tego pomysł, o który pytał i proponował jemu @Artur. Dodatkowo, brak możliwości oddania głosu, bo przycisk pomarańczowy z cyfrą dwa zamienia się w zero. To stan na tuż przed moim komentarzem.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia ze screenu pewnie się wygenerowały w czasie gdy @Artur porządkował sam Pomysł i zawarte w nim posty. Trochę zmian było, więc mogło się tam coś zdublować itp. ;-)...
Wg mnie warto się będzie pochylić nad problemem przy oddawaniu głosu (na ten konkretny pomysł!). W Zespole... już lupkę ze szkłem powiększającym wyciągnęliśmy z szuflady ... i będziemy na to patrzeć 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oddawanie/zdejmowanie głosu w Pomyśle przeniesionym z Pytań
To chyba wynik tego, że @Artur namieszał coś przenosząc wątek z normalnych działów do pomysłów...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, ja nie mam pretensji o nic. "Punktuję" nienormalne zachowania, by je wyeliminować w przyszłości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Okej, ale powiadomienia mają być chyba na wiosnę dopiero zmieniane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia ze screenu pewnie się wygenerowały w czasie gdy @Artur porządkował sam Pomysł i zawarte w nim posty. Trochę zmian było, więc mogło się tam coś zdublować itp. ;-)...
Wg mnie warto się będzie pochylić nad problemem przy oddawaniu głosu (na ten konkretny pomysł!). W Zespole... już lupkę ze szkłem powiększającym wyciągnęliśmy z szuflady ... i będziemy na to patrzeć 😄