Najnowsze rozwiązania

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Najnowsze rozwiązania

Jak można bezproblemowo dotrzeć do najnowszych, nie tylko trzech pierwszych rozwiązań ze strony głównej? 

Najnowsze rozwiązania.PNG2017-09-14wyniki.png

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5577
  • 19291
  • 187

Najnowsze rozwiązania

@Anonim  nie wiem kto inny, ale ja sporo pisałem o braku skuteczności wyszukiwarki 😉 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 ODPOW. 10

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40639
  • 1403

Najnowsze rozwiązania

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Najnowsze rozwiązania

Link działa, ale proces sortowania jest pomieszany czasowo. Ja pragnąłbym czegoś innego. Zobacz wszystkie, moim zdaniem, mógłby otwierać wyniki wg. kolejności zaakceptowanych rozwiązań od najnowszego, po najstarsze, jak w Najnowsze posty. Widziałeś, że kombinowałem i nawet przyciski nie działają (patrz-Posty zawierające>rozwiązane;Data>Dzień temu). Akurat w drugim podejściu, checkbox był zaznaczony przy pierwszym wspomnianym.

2 dla NO.PNG

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40639
  • 1403

Najnowsze rozwiązania

To wynika z tego, że wyszukiwarka nie zawiera wszystkich możliwych parametrów. Chyba bezpośrednio modyfikując adres URL może udałoby się znaleźć to co chcesz.

Dla mnie jest w porządku "na oko". Poza tym jawnie na stronie nie widać daty rozwiązania a datę stworzenia postu. Więc skąd oceniasz, że jest coś nie tak?
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Najnowsze rozwiązania

@Piotrekk85, a czy Ty widzisz, co wskazałem? Modyfikowałem na kilka sposobów. Prostota doboru wyników wg. schematu, jak Najnowsze postyZobacz wszystkie jest złym rozwiązaniem?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40639
  • 1403

Najnowsze rozwiązania

To może zgłoś to jako pomysł?
Parę osób pisało już o rozbudowie wyszukiwarki.
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Najnowsze rozwiązania

@Piotrekk85, skoro pisano wcześniej, to trzeba dać palmę pierwszeństwa komuś innemu.

• 5577
  • 19291
  • 187

Najnowsze rozwiązania

@Anonim  nie wiem kto inny, ale ja sporo pisałem o braku skuteczności wyszukiwarki 😉 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Najnowsze rozwiązania

@Misiek62, to biegnij szybko z pomysłem. Dam poparcieEmotikon: Szczęśliwy

• 5577
  • 19291
  • 187

Najnowsze rozwiązania

burebusek napisał(-a):

@Misiek62, to biegnij szybko z pomysłem. Dam poparcieEmotikon: Szczęśliwy

🙂 @Anonim Na tę chwilę nie śpieszyłbym się, sądzę że trzebaby się poważniej zastanowić czego oczekujemy od wyszukiwarki, odszukać stare posty 😉 przemyśleć opis. Więc jeśli Ty masz skonkretyzowane oczekiwania, to pisz śmiało, a ja Ci udzielę poparcia 🙂