- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Logowanie do NO
Jak jesteś zalogowany na komórce, to wejdź sobie w zapamiętane hasła w przeglądarce i tam będzie login oraz hasło. Będziesz miał przynajmniej pewność co do loginu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Logowanie do NO
Może coś wydarzyło się na numerze/usłudze (np. cesja, zmiana marki, zmiana segmentu, zmiana numeru, itp), a może po weekendowej modernizacji tzw. konto MAP odłączyło się od usługi? To się przecież zdarza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Logowanie do NO
@Piotrekk85 myślę że jest możliwość weryfikacji konta tylko pytanie kto miałby to zrobić.
@Wojciech logowalem się podając nr komórki. Tu nie mam nad czym się zastanawiać. Amnezja mnie jeszcze nie dopadła 😁
Może mało istotna rzecz A może nie.
Kilka tygodni temu zlecilem przeniesienie tego numeru na nowo utworzone konto abonenckie.
Po czym z powrotem nr wrócił do starego konta do reszty nr.
Tylko pytanie czemu inne konto na NO również się zepsuło.
Są to dwa niezależne konta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Logowanie do NO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Logowanie do NO
wszystko wskazuje na to, że mamy do czynienia ze scenariuszem
- konto już nie istnieje, nie ma go
opisanym w tym poście. Przyczyna? Najprawdopodobniej przeniesienie na jakiś czas nru na inne konto abonenckie. Eh! Niemiłe to
Jest rzecz, która mnie gryzie - nie trzyma się mi to kuuupy ;-D...
Bo pisałeś:
- "Za to mogę już logować się na www.orange.pl"
- "Mogę na ORANGE.pl się zalogować."
- "Aha @Wiktor jednak coś lub ktoś musiał coś zmienić skoro nie mogę się zalogować"
Dla mnie to są sprzeczne komunikaty.
No chyba że pisząc o możliwości zalogowania się, miałeś na myśli logowanie do nowego Mój Orange :). Wszystkie moje sformułowania o nieistnieniu konta (o tym, że gdy już na niego się zalogujesz) dotyczyły starego portalu Mój Orange.
To by mi nawet pasowało do scenariusza, w którym - po przejściu ścieżki: Kontakt → Więcej → Zapytaj społeczność Nasz Orange: Zapytaj - widać główną stronę Nasz Orange w poniższej postaci:
Bo wiesz... Jak zalogujesz się na stare Mój Orange, to wtedy po przejściu tejże ścieżki od razu wchodzisz na stronę główną Nasz Orange:
- zalogowany
- niezalogowany. Wtedy trzeba dodatkowo kliknąć w: Zaloguj się. I...
- zalogujesz się od kopa (o ile masz konto na Nasz Orange)
- zobaczysz takie coś:
Niezależnie do wszystkiego napiszemy do Ciebie PW z prośbą o podanie pewnych szczegółów. Postaramy się zrobić tak, żeby było dobrze 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Logowanie do NO
@Wiktor konto istnieje ale na jedynym urządzeniu do momentu wylogowania bo potem to już kaplica 😂
Odpowiedź na odzyskiwanie hasła- Brak konta na portalu. Zarejestruj się.
I teraz tak.
Na ORANGE.pl mogę się zalogować. Zmienil się sposób logowania zamiast nr usługi wpisać trzeba email.
Pisząc o tym że coś lub ktoś musiał coś zmienić miałem na myśli OPL 🙂
Dla mnie sprzeczna rzeczą jest że nie mogę się na NO zalogować i to że sposób logowania na orange.pl się zmienił.
Czym jest nowe Moj Orange A czym stare Mój Orange?
Masz na myśli aplikację czy portal na www?
Tak czy inaczej i z jednego i drugiego wlasciwie się nie korzysta bo fv idą na @
Po przejściu z orange.pl wbijamy na główną stronę NO z podobnym adresem co wrzuciles tj.
....ga=2.21001144.2818..... I tak dalej
(sorki że tak opisuje ale screena musiałbym przenosić z kompa na komórkę A fot nie będę wrzucać monitora)
Okno z jednym krokiem do społeczności już wykonałem i oto jestem tu dłuższy czas 🙂
Jestem ale uwięziony w komórce A ja chce na kompa czy tablet 😜
W takim razie czekam na info na PW
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Logowanie do NO
@s_a_t_a_n napisał(-a)
(...)
Odpowiedź na odzyskiwanie hasła- Brak konta na portalu. Zarejestruj się.
O! No i wreszcie mam konkret. Teraz mam 100% pewności, że konto nie istnieje; konto do starego Mój Orange ;-).
Pokaż szczegółyI teraz tak.
Na ORANGE.pl mogę się zalogować. Zmienil się sposób logowania zamiast nr usługi wpisać trzeba email.
Pisząc o tym że coś lub ktoś musiał coś zmienić miałem na myśli OPL 🙂
Dla mnie sprzeczna rzeczą jest że nie mogę się na NO zalogować i to że sposób logowania na orange.pl się zmienił.
Czym jest nowe Moj Orange A czym stare Mój Orange?
Masz na myśli aplikację czy portal na www?
Tak czy inaczej i z jednego i drugiego wlasciwie się nie korzysta bo fv idą na @
Po przejściu z orange.pl wbijamy na główną stronę NO z podobnym adresem co wrzuciles tj.
....ga=2.21001144.2818..... I tak dalej
(sorki że tak opisuje ale screena musiałbym przenosić z kompa na komórkę A fot nie będę wrzucać monitora)
Okno z jednym krokiem do społeczności już wykonałem i oto jestem tu dłuższy czas 🙂
Jestem ale uwięziony w komórce A ja chce na kompa czy tablet 😜
W takim razie czekam na info na PW
No wiem... Dostęp do nowego Mój Orange vs dostęp do Nasz Orange to coś, co jest mało zrozumiałe . No cóż, obecnie jesteśmy w okresie przejściowym, takim jakby rozkroku; część serwisów (w tym Nasz Orange) jest na starej platformie, a część już na nowej (czyt. w nowym Mój Orange). Dodatkowo logowanie do Nasz Orange jest zintegrowane z kontem na portalu (tej właśnie starej platformie). Można się w tym pogubić...
Postaramy się w PW wyprostować sytuację na Twoich kontach 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj