- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Infografika: historia Nasz Orange 🖼️
https://nasz.orange.pl/t5/O-spo%C5%82eczno%C5%9Bci/Pierwszy-zlot-spo%C5%82eczno%C5%9Bci-Nasz-Orange/...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Infografika: historia Nasz Orange 🖼️
Ja do Zespołu dołączyłem (tak na dobre!) - zdaje się - gdzieś w okolicach stycznia... Tak, to był styczeń!
Ale poznałem Go już o wiele wcześniej ... Ba, z samymi Moderatorami - @Rafałem i @Mikołajem znamy się od dawien dawna. (Wcześniej raczej skupiałem się na innych obszarach związanych z mediami społecznościowymi).
Zlot był dla mnie wielką niewiadomą i przez to trochę byłem usztywniony ... Ale sekunda po sekuncie, minuta po minucie zaczynało "puszczać" . Coraz więcej uśmiechniętych twarzy, coraz więcej... ujawnionych tajemnic [zobaczyłem co po niektórych na żywo! ]... Prelekcja @Remiego, wspólne dyskusje w przerwach, warsztaty... I wreszcie (!) upojony intelektualną atmosferą , okraszony wizjami technologii przyszłości - wieczór!
Tak to wspominam. Było wspaniale... Hm... Tak w ogóle: dla mnie to coś fascynującego, że taka masa różnych ludzi (różnych z charakteru, zawodu, doświadczenia życiowego) może się skupić w jednym celu i dla jednej idei - forum społecznościowego Nasz Orange, które okazuje się być czymś więcej niż li tylko platformą niesienia pomocy ; okazuje się być Społecznością.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »