- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🎈 IV zlot społeczności Nasz Orange 🙌
W piątek odbył się IV złot społeczności Nasz Orange, gdzie kolejny raz zaprosiliśmy Herosów Orange i innych użytkowników, którzy bardzo pomagają społeczności. Niżej pozdrowienia dla Was z Warszawy:
Miło spotkać się kolejny raz z osobami, które zna się dobrze wirtualnie. Co tym razem przerobiliśmy?
- Spotkaliśmy się z Rzecznikiem Orange Wojtkiem Jabczyńskim. Porozmawialiśmy głównie na temat przyszłości i zasięgu. eSIM również padło.
- Zbieraliśmy opinie na temat projektu, który może w przyszłości się pojawi. Póki co tajemniczo, ale może przekażemy Wam więcej w przyszłości 🙂
- Wysłuchaliśmy opinii co poprawić w działaniu forum.
- Porozmawialiśmy o najważniejszych tematach i tym co udało się dzięki Wam zrobić.
- Odwiedziliśmy FabLab, w którym była ciekawa zabawa. Więcej o tym miejscu tutaj: https://robisz.to/
- Na koniec była integracja do późnych godzin nocnych, gdzie mniej formalnie można było porozmawiać 🙂
Fajnie? Chciałbyś uczestniczyć w takim Zlocie w przyszłości? Nic prostszego, zostań Herosem i pomagaj innym Więcej znajdziesz tutaj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dodam tylko, że na części integracyjnej, było również bardzo konstruktywnie, efektem czego jest np wprowadzona zmiana koloru przycisku "oznacz jako rozwiązanie", który od teraz jest zdecydowanie bardziej zauważalny, a autorem tego rozwiązania jest @Piotrekk85 - dzięki!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety będzie Cię musiało to jeszcze pomęczyć. Dlatego się spotykamy razem, że po podpisaniu deklaracji o poufności możemy spokojnie porozmawiać o tym co chcemy zrobić. Jak będziemy coś mogli powiedzieć, to na pewno Herosi dowiedzą się pierwsi. Natomiast teraz zostaje mi tylko 🤐 Zapraszam na kolejny zlot, wtedy będziemy mogli o przyszłych nowościach pogadać 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakby to było takie łatwe to pewnie bym przyjechał. Podpisać nie ma problemu... No trudno
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja sobie zostawiłem naszCoina 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja słyszałem że Orange ma zmienić kolor logo 😜 Od teraz kolor ma być marchewkowy 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1