- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Forumowe typowanie MŚ '26 w piłce nożnej
| Francja - Anglia | 2-1 |
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na dwa mecze przed końcem możliwe jeszcze przesunięcia w tabeli i walka o nr 2, o 4 i top 8. A zwłaszcza o 4 pozycję, bo @Wojciech już wytypował Anglię, a coś mi się wydaje (ale kto tam wie...), że Francja przejedzie się po Anglii
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthur napisał(-a)
Batalia o finał była bardzo emocjonująca
No nie wiem czy tym tłustym kotom z foto będzie tak łatwo po tym co zobaczyłem wczoraj. Z drugiej strony to raczej Argentynę należałoby nazywać tłustymi kotami chociaż wczoraj wyglądali jakby grali o życie. Byłem pod wrażeniem. Ostatnio wszystko co opiera się u mnie na "wróżeniu" się nie sprawdza, ale napisze że przewiduję piękny finał. A po meczach półfinałowych, w pełni zasłużony dla obu drużyn.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wniosek z tego taki, że po tym jak Hiszpania zjadła 99-procentowego faworyta do mistrzostwa świata niczym podwórkową drużynę, to każdy inny rywal w starciu z nimi ma tyle szans co jedna z tych chudych myszek - łudzących się że są w stanie coś ugrać - w starciu ze stadem zaprawionych w polowaniu kotów ⚽
Liczę, że w składzie Francji wyjdą nie ci którzy przegrali Francji to mistrzostwo, ale tacy, którzy jeszcze nie grali. Na godne pożegnanie na mistrzostwach świata z pewnością zasługuje N'golo Kante
| Francja - Anglia | 3 - 1 |
- « Poprzedni
- Następny »