Forumowe typowanie MŚ '26 w piłce nożnej

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2370
  • 10943
  • 72

Francja - Anglia 2-1

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 833
  • 4838
  • 34

Na dwa mecze przed końcem możliwe jeszcze przesunięcia w tabeli i walka o nr 2, o 4 i top 8. A zwłaszcza o 4 pozycję, bo @Wojciech już wytypował Anglię, a coś mi się wydaje (ale kto tam wie...), że Francja przejedzie się po Anglii

Zespół Nasz Orange
  • 718
  • 8863
  • 42

@arthur napisał(-a)

Batalia o finał była bardzo emocjonująca

Obraz 16.07.2026, godz. 00.46.jpeg

No nie wiem czy tym tłustym kotom z foto będzie tak łatwo po tym co zobaczyłem wczoraj. Z drugiej strony to raczej Argentynę należałoby nazywać tłustymi kotami chociaż wczoraj wyglądali jakby grali o życie. Byłem pod wrażeniem. Ostatnio wszystko co opiera się u mnie na "wróżeniu" się nie sprawdza, ale napisze że przewiduję piękny finał. A po meczach półfinałowych, w pełni zasłużony dla obu drużyn.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 833
  • 4838
  • 34

Wniosek z tego taki, że po tym jak Hiszpania zjadła 99-procentowego faworyta do mistrzostwa świata niczym podwórkową drużynę, to każdy inny rywal w starciu z nimi ma tyle szans co jedna z tych chudych myszek -  łudzących się że są w stanie coś ugrać -  w starciu ze stadem zaprawionych w polowaniu kotów 

Liczę, że w składzie Francji wyjdą nie ci którzy przegrali Francji to mistrzostwo,  ale tacy, którzy jeszcze nie grali. Na godne pożegnanie na mistrzostwach świata z pewnością zasługuje N'golo Kante 

Francja - Anglia3 - 1