- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak dostępu do konta
Dzień dobry.
Byłem jednym z pierwszych użytkowników na tym forum (rejestracja w 2017r). Chciałem się zalogować na swoje pierwsze konto i nie mogę. Przy próbie logowania, podaję swój login, pojawia się monit o niepoprawnym haśle.
Gdy loguję się na swoje konto z poziomu email, zostaję zalogowany ale muszę podać swoją nazwę. Wpisując swoją pierwszą nazwę - komunikat, że login zajęty.
W jaki sposób mógłbym odzyskać swoje konto? (konto, o które mowa to: franelo).
PS. Dodam, że użyłem funkcji "przypomnij hasło". Podałem swój pierwszy login (franelo); następnie wybrałem weryfikację przez sms i o dziwo sms przyszedł na inny numer (żony - nie wiedzieć czemu). Ale ok, ustawiłem hasło, loguję się ponownie, podaję login franelo, i bach! Był monit o podanie swojego loginu do użuwania na stronie. No i wpisałem ten obecny, który właśnie używam.
Może trochę chaotycznie to napisane, ale podejrzewam, że przez połączenie forum z serwisem orange.pl powstał misz-masz i konto mi przepadło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak dostępu do konta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak dostępu do konta
Ja na forum Nasz Orange loguję się hasłem którego używałam będąc jeszcze w Starym Mój Orange. Nie wejdę na forum gdy wpiszę hasło z Nowego Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak dostępu do konta
@franelo1 i jeszcze z moderatorow jest @Aśka_M .
Ja rowniez jak @wscieklaewka loguje sie na NO przez stare MO.
Moze zaloguj sie najpierw na MO, sprawdz czy wejdziesz na konto, a nastepnie oonownie zaloguj sie na NO z kontem @franelo