- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
Jarek napisał(-a):Calkiem możliwe, bo też nie dostaję powiadomień z działu specjalnego 🙂
Zweryfikowałem też "tematy" - nie ma tych z "tego działu" w wykazie subskrybowanych... składa się to w jedną całość. @Artur, @Piotrek - to już poważny problem dla grupy... nie zawsze mam tyle czasu żeby "tam" zaglądać, a brak powiadomienia (jakiegokolwiek) mnie nie motywuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur Jakiś kolejny błąd według mnie powinno byś że osiągnąłeś kolejną rangę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):@Artur Jakiś kolejny błąd według mnie powinno byś że osiągnąłeś kolejną rangę.
@Anonim, brawo Ty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, z tego co pamiętam było to już zgłaszane i ponoć zespół już nad tym pracuje. Każdy nowy poziom jest komunikowany w taki dziwny sposób 🙂 a swoją drogą gratualcje 😉 Powoli Cię doganiam, tylko wiosennej zadyszki dostałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mabud73, chcesz zawału dostać? Spiesz się powoli, a "zielone światełko" jeszcze troszkę na dłużej pozwoli Wam się rywalizować
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spokojnie @Anonim 😉 Moje tempo troszeczkę "siadło" z powodu rozkręcania się sezonu budowlanego, tak jak wspominałem kilka miesięcy temu (do tego zmina stanowiska, choć nie wiem czy przejście z prywatki, na stanowisko kierownicze na etacie można nazwać awansem 😉 ). Nie mam już zbytnio czasu na pilnowanie nowych wpisów i doradzanie, chyba że akurat trafię na coś dla mnie. Jedyne na co sobie mogę pozwolić to pilne śledzenie tematów i ewentualne odezwanie się w naszych działach, po to by pokazać że żyję i miewam się dobrze 😉 Jest więc szansa na, jak to @Artur nazwał delikatnie "rywalizację" chociaż osobiście nie chcę się tu z nikim ścigać 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No ja też nie spodziewałem się, że zlot Społeczności tak rozhula Nasz Orange, ale tylko się cieszyć!
/oczywiście to był tylko Prima Aprilisowy żart 😉
😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):No ja też nie spodziewałem się, że zlot Społeczności tak rozhula Nasz Orange, ale tylko się cieszyć!
😉
Ten wzrost ilości użytkowników to zapewne dawno zapowiadane uruchomienie usług Orange Polska w republice San Escobar ?