Błędy techniczne Nasz Orange

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Czyli jak zgłaszam kogoś, że zaśmieca forum lub za słowni...

@Artur Czyli jak zgłaszam kogoś, że zaśmieca forum lub za słownictwo to bije mi licznik ?Cos nie Tak?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Błędy techniczne Nasz Orange

Misiek62 napisał(-a):

Artur napisał(-a):
To jest autor posta, @vdsl2... 🙂

to dla czytelności dobrze byłoby rozwinąć ten opis @Arturze, nie "autor" a "autor posta"... 

męczy mnie to posta czy postu - zapytałem wujka ... piszą coś dopełniaczu... chyba jednak postu nie jest dobrą formą, bo autor komentarza wskazał na konotacje religijne... ha ja człowiek po 50-ce, praktykujący ... mam te ciągoty.

@Misiek62@Artur Autorem jest @4Kazelot tego tematu a nie ja ?

Przechwytywanie2.PNG

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5577
  • 19294
  • 187

Dot. Błędy techniczne Nasz Orange

@Anonim na to wygląda, pierwszy post w temacie jest autorstwa @4Kazelot...

Update. ha Chłopaki znowu zatrzymali licznik postów... 

nadal jest 14222 nadal.JPG

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Misiek62 napisał(-a):

@vdsl2 na to wygląda, pierwszy post w temacie jest autorstwa @4Kazelot...

Update. ha Chłopaki znowu zatrzymali licznik postów... 

nadal jest 14222 nadal.JPG

@Misiek62Czyli on jest autorem na chłopski rozum

• 5577
  • 19294
  • 187

@Anonim 

Zgadzam się z tą opinią, że autorem tematu jest 4Kazelot... a co do wyświetlania postów i przypisywania ich autorstwa, to chyba też już kiedyś było zgłaszane... wygląda że pewne "błędy" wracają jak jakaś choroba.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Misiek62 napisał(-a):

@vdsl2 

Zgadzam się z tą opinią, że autorem tematu jest 4Kazelot... a co do wyświetlania postów i przypisywania ich autorstwa, to chyba też już kiedyś było zgłaszane... wygląda że pewne "błędy" wracają jak jakaś choroba.

@Misiek62Nadawca listu jest autorem, @Artur a nie odbiorca chyba ze źle rozumiem, jak się mylę to mnie popraw

• 5577
  • 19294
  • 187

vdsl2 napisał(-a):

Misiek62 napisał(-a):

@vdsl2 

@Misiek62Nadawca listu jest autorem, @Artur a nie odbiorca chyba ze źle rozumiem, jak się mylę to mnie popraw

@Anonim  zgubiłem się ... pierwszy post w tym temacie (wątku)  jest autorstwa 4Kazelota, autor tfu... chciałem napisać @Artur, tego pierwszego posta modyfikował, nawet uzupełniał... a w sumie czy to ma jakieś istotne znaczenie Sfrustrowany mężczyzna

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Misiek62 napisał(-a):

vdsl2 napisał(-a):

Misiek62 napisał(-a):

@vdsl2 

@vdsl2  zgubiłem się ... pierwszy post w tym temacie (wątku)  jest autorstwa 4Kazelota, autor tfu... chciałem napisać @Artur, tego posta modyfikował, nawet uzupełniał... a w sumie czy to ma jakieś istotne znaczenie Sfrustrowany mężczyzna

Edytowanie nie ma znaczenia.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6122
  • 109

To ja wyjaśnię, bo chyba wiem, o co chodzi 🙂 Mowa cały czas o wyświetlaniu "Najnowszych postów". Gdy patrzycie na nie na stronie głównej to widzicie autora tematu i kto napisał ostatni komentarz. Niestety, po kliknięciu "Więcej" jest widok, na którym widać tylko autora ostatniego komentarza, stad ten dysonans. Już niedługo także po kliknięciu Więcej będzie widać i autora tematu i kto napisał ostatni komentarz, więc nie będzie wątpliwości 🙂

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4797
  • 121

...powracając do tematu poruszonego przez @Anonim, dotyczącego złego zliczania założonych wątków, u mnie widnieje 19. Niestety po wnikliwej weryfikacji nie zgadza się to o ok połowę. Utworzonych przezemnie jest 10, tyle bynajmniej naliczyłem poprzez selekcję w subskrybcjach. Starałem się zrobić to jak najdokładniej, ale ręki nie podłożę pod nóż...mogłem się pomylić ale raczej nie o 9...

ilość tematów.jpg

Poza tym cały czas straszy brak "ó" w statystykach 😉 

ó1.jpg

ó2.jpg