- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli jak zgłaszam kogoś, że zaśmieca forum lub za słowni...
@Artur Czyli jak zgłaszam kogoś, że zaśmieca forum lub za słownictwo to bije mi licznik ?Cos nie Tak?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
Misiek62 napisał(-a):
Artur napisał(-a):
To jest autor posta, @vdsl2... 🙂to dla czytelności dobrze byłoby rozwinąć ten opis @Arturze, nie "autor" a "autor posta"...
męczy mnie to posta czy postu - zapytałem wujka ... piszą coś dopełniaczu... chyba jednak postu nie jest dobrą formą, bo autor komentarza wskazał na konotacje religijne... ha ja człowiek po 50-ce, praktykujący ... mam te ciągoty.
@Misiek62@Artur Autorem jest @4Kazelot tego tematu a nie ja ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Błędy techniczne Nasz Orange
@Anonim na to wygląda, pierwszy post w temacie jest autorstwa @4Kazelot...
Update. ha Chłopaki znowu zatrzymali licznik postów...
nadal jest 14222
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim
Zgadzam się z tą opinią, że autorem tematu jest 4Kazelot... a co do wyświetlania postów i przypisywania ich autorstwa, to chyba też już kiedyś było zgłaszane... wygląda że pewne "błędy" wracają jak jakaś choroba.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):Zgadzam się z tą opinią, że autorem tematu jest 4Kazelot... a co do wyświetlania postów i przypisywania ich autorstwa, to chyba też już kiedyś było zgłaszane... wygląda że pewne "błędy" wracają jak jakaś choroba.
@Misiek62Nadawca listu jest autorem, @Artur a nie odbiorca chyba ze źle rozumiem, jak się mylę to mnie popraw
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):Zgadzam się z tą opinią, że autorem tematu jest 4Kazelot... a co do wyświetlania postów i przypisywania ich autorstwa, to chyba też już kiedyś było zgłaszane... wygląda że pewne "błędy" wracają jak jakaś choroba.
@Misiek62Nadawca listu jest autorem, @Artur a nie odbiorca chyba ze źle rozumiem, jak się mylę to mnie popraw
@Anonim zgubiłem się ... pierwszy post w tym temacie (wątku) jest autorstwa 4Kazelota, autor tfu... chciałem napisać @Artur, tego pierwszego posta modyfikował, nawet uzupełniał... a w sumie czy to ma jakieś istotne znaczenie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):
vdsl2 napisał(-a):
@vdsl2 zgubiłem się ... pierwszy post w tym temacie (wątku) jest autorstwa 4Kazelota,
autortfu... chciałem napisać @Artur, tego posta modyfikował, nawet uzupełniał... a w sumie czy to ma jakieś istotne znaczenie
Edytowanie nie ma znaczenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
...powracając do tematu poruszonego przez @Anonim, dotyczącego złego zliczania założonych wątków, u mnie widnieje 19. Niestety po wnikliwej weryfikacji nie zgadza się to o ok połowę. Utworzonych przezemnie jest 10, tyle bynajmniej naliczyłem poprzez selekcję w subskrybcjach. Starałem się zrobić to jak najdokładniej, ale ręki nie podłożę pod nóż...mogłem się pomylić ale raczej nie o 9...
Poza tym cały czas straszy brak "ó" w statystykach 😉