- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy techniczne Nasz Orange
Domator napisał(-a):
mabud73 napisał(-a):Kuleje przełączanie zakresu...
@mabud73 u mnie tak samo, nie przełącza na zestawienie polubień w innych zakresach czasowych.
@Artur Kurcze, pod Win10 i Chrome oraz Firefox dzisiaj i u mnie nie zmieniają się liczby otrzymanych lajków za różne okresy. Pomimo, że widać inny niż startowy okres...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):
@Artur No cóż, mówi się trudno jak zawsze pod górę. Było, dobrze przed zmianą a teraz jest źle.
To dziwne, bo nie zmienialiśmy widoku postów... Za to niedługo to zrobimy, wytrzymaj, postaramy się, aby w nowym też na Eggw było ok.
@Domator, @Misiek62, dzięki za info o problemie z przełączaniem zakresu lajków. U mnie na Safari działa, ale obiecuję, że w poniedziałek przetestujemy w różnych konfiguracjach i naprawimy.
+ ładowania plików do ostatnich artykułów z bazy wiedzy ofkors też nie powinno być, sorry, naprawimy 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur sprawdziłem pod Androidem i Chrome... liczby nie zmieniają się...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kuleje nam NO...po oczyszczeniu cookies bez zmian...sprawa dotyczy nieodświeżania strony głównej. Po odświeżeniu jakiegoś tematu sprzed kilku dni nie pojawia się on w kolejce na głównej tak jak to było poprzednio, przed zmianami, tylko nadal są świeże tematy. @Misiek62, poruszałeś już może ten temat? Coś mi gdzieś migneło 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Domator - baza wiedzy, brak możliwości zmiany "zakresu czasowego" pracujemy nad tym i szukamy przyczyn dlaczego tak się dzieje, naprawimy
@mabud73 - najnowsze posty są na samej górze naszych priorytetów, w tym tygodniu się z nimi uporamy i od razu przy okazji naprawimy też "pokaż więcej" w profilu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bardzo fajny komunikat "pierwsze lądowanie w Nasz Orange", który od dzisiaj się pojawia i objaśnia nowym zasady NO. Jednak chyba błąd się wkradł, bo aktualnie wyskakuje mi na każdej podstronie, w każdym wątku dziale, gdziekolwiek bym nie wszedł na stronie. Poprawcie to. Dzięki! 🙂 Pomysł jednak na duży plus, buduje pozytywną relację z użytkownikami i zachęca do pozostania na dłużej. 😉
Tak to wygląda:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ranking też nie działa poprawnie, są dane tylko z ostatnich 30 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):
pablo_ck napisał(-a):
Ranking też nie działa poprawnie, są dane tylko z ostatnich 30 dni.
@pablo_ck zdaje się, że @mabud73, @Domator, piszą o tym od 16. lutego... @Piotrek czy nie uważasz że to trwa zbyt długo 😉 ??
Przepraszam Was najmocniej, że to tyle trwa.
Tymczasowo, można korzystać z linków poniżej (autorzy)