Nie można wyświetlić tego widżeta.

Błędy techniczne Nasz Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5503
  • 18656
  • 186

Jozefg napisał(-a):

pablo_ck napisał(-a):

To ja biegnę po szampana do sklepu 🙂

Ja mam w barku nalewkę , zaraz jadę po pstrąga na stawy rybne i  odpalam wędzarnię... 😄

Ojej @Jozefg, ale pyszności, wędzona rybka mmmm mhmmmmmm, DAWAJ ADRES i termin...

Ps. Ale psujemy wątek ... a może nie psujemy, tylko zmieniamy jego temat na przyjemniejsze obszary. Potrzebny odrębny dział/temat na hydepark

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 633
  • 1581
  • 21

No dobra! Koniec OT! Ale póki co.....z poprzedniego wędzonka....

pstr__g.JPG

• 5503
  • 18656
  • 186

@Mikołaj Znowu dostałem powiadomienie o historycznej wypowiedzi:

odpowiedział(a) na temat HBO GO w dekoderze 29-07-2016 11:31

update.

Otagowałem Mikołaja, bo zdaje się że to jego obszar działania 😉

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6114
  • 109

Testujemy przenoszenie postów w ramach nowych kategorii... Dzięki za info, @Misiek62 i sorry za spam. Postaramy się, aby było go jak najmniej, ale jeszcze może się zdarzyć...

• 633
  • 1581
  • 21

Artur napisał(-a):
sorry za spam. Postaramy się, aby było go jak najmniej, ale jeszcze może się zdarzyć...

Nie bój nic, wytrzymamy....

A jak nie wytrzymamy to i tak nic nie zrobimy.  😄

• 5503
  • 18656
  • 186

Jozefg napisał(-a):

Artur napisał(-a):
sorry za spam. Postaramy się, aby było go jak najmniej, ale jeszcze może się zdarzyć...

Nie bój nic, wytrzymamy....

A jak nie wytrzymamy to i tak nic nie zrobimy.  😄

No nie zablokujemy, najwyżej możemy zignorować 😉

Anonim

Nie dotyczy

Trzeba w życiu być wyrozumiałym 🙂 Rozumiemy i doceniamy Wasz wysiłek 🙂

• 633
  • 1581
  • 21

Słuchajcie, ta panienka jest ładna, przyjemnie oko zawiesić ale... jak mi w trakcie pisania wskakuje na pole tekstowe tak ze 2 albo 3 razy to można się wkurzyć. 😞 

Weźcie ją przesuńcie gdzieś na bok albo do kąta i zmniejszcie częstotliwość wyskakiwania tego obrazka!

Bez nazwy.gif

• 633
  • 1581
  • 21

Na marudzenie mi się dziś  zebrało od samego rana....

Czy nie można w polu posta wykorzystywać całej powierzchni?  Chodzi o to puste pole z prawej strony...

Jak ktoś pisze więcej niż jedno zdanie to post robi się sztucznie wydłużony i wygląda to tak... jakoś dziwnie. 😄

Aha,  @Misiek62 - sorry że na Twój post trafiło jako przykład ale któryś musiał... 😄

pole posta.gif

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6114
  • 109

Piątkowe dzień dobry, Społeczności! 🙂

@Jozefg, pgoda sprzyja marudzeniu 😉 Żółty pop-up był ustawiony, aby wyświetlać się nie więcej niż raz dziennie, chyba w wyniku jakiegoś błędu wyświetlał się znacznie częściej 😕 Przepraszam w imieniu zespołu portalowego. Właśnie zmieniamy, aby wyświetlał się nie częściej niż raz na tydzień.

Z kolei co do szerokości pola tekstowego to mamy w planach poszerzenie całej strony, aby lepiej wykorzystać miejsce na ekranach typu 16:9, ale na to pewnie trzeba będzie dłużej zaczekać, tak do wersji 2.0 😉 Co do szerokości samego pola tekstowego to nie jestem pewny czy to nie celowe (może tak jest czytelniej?), ale dopytamy naszych specjalistów od UX i dam znać.

Dzięki za merytoryczne poranne marudzenie! 😉