Jozefg napisał(-a):
pablo_ck napisał(-a):To ja biegnę po szampana do sklepu
Ja mam w barku nalewkę , zaraz jadę po pstrąga na stawy rybne i odpalam wędzarnię...
Ojej @Jozefg, ale pyszności, wędzona rybka mmmm mhmmmmmm, DAWAJ ADRES i termin...
Ps. Ale psujemy wątek ... a może nie psujemy, tylko zmieniamy jego temat na przyjemniejsze obszary. Potrzebny odrębny dział/temat na hydepark
No dobra! Koniec OT! Ale póki co.....z poprzedniego wędzonka....
@Mikołaj Znowu dostałem powiadomienie o historycznej wypowiedzi:
Artur napisał(-a):
sorry za spam. Postaramy się, aby było go jak najmniej, ale jeszcze może się zdarzyć...
Nie bój nic, wytrzymamy....
A jak nie wytrzymamy to i tak nic nie zrobimy. ![]()
Jozefg napisał(-a):
Artur napisał(-a):
sorry za spam. Postaramy się, aby było go jak najmniej, ale jeszcze może się zdarzyć...Nie bój nic, wytrzymamy....
A jak nie wytrzymamy to i tak nic nie zrobimy.
No nie zablokujemy, najwyżej możemy zignorować ![]()
Trzeba w życiu być wyrozumiałym
Rozumiemy i doceniamy Wasz wysiłek ![]()
Słuchajcie, ta panienka jest ładna, przyjemnie oko zawiesić ale... jak mi w trakcie pisania wskakuje na pole tekstowe tak ze 2 albo 3 razy to można się wkurzyć.
Weźcie ją przesuńcie gdzieś na bok albo do kąta i zmniejszcie częstotliwość wyskakiwania tego obrazka!
Na marudzenie mi się dziś zebrało od samego rana....
Czy nie można w polu posta wykorzystywać całej powierzchni? Chodzi o to puste pole z prawej strony...
Jak ktoś pisze więcej niż jedno zdanie to post robi się sztucznie wydłużony i wygląda to tak... jakoś dziwnie. ![]()
Aha, @Misiek62 - sorry że na Twój post trafiło jako przykład ale któryś musiał... ![]()
Piątkowe dzień dobry, Społeczności! ![]()
@Jozefg, pgoda sprzyja marudzeniu ;-) Żółty pop-up był ustawiony, aby wyświetlać się nie więcej niż raz dziennie, chyba w wyniku jakiegoś błędu wyświetlał się znacznie częściej :/ Przepraszam w imieniu zespołu portalowego. Właśnie zmieniamy, aby wyświetlał się nie częściej niż raz na tydzień.
Z kolei co do szerokości pola tekstowego to mamy w planach poszerzenie całej strony, aby lepiej wykorzystać miejsce na ekranach typu 16:9, ale na to pewnie trzeba będzie dłużej zaczekać, tak do wersji 2.0
Co do szerokości samego pola tekstowego to nie jestem pewny czy to nie celowe (może tak jest czytelniej?), ale dopytamy naszych specjalistów od UX i dam znać.
Dzięki za merytoryczne poranne marudzenie! ;-)