Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błędy techniczne Nasz Orange

ROZWIĄZANE
Highlighted
Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Jozefg napisał(-a):

pablo_ck napisał(-a):

To ja biegnę po szampana do sklepu Emotikon: Szczęśliwy

Ja mam w barku nalewkę , zaraz jadę po pstrąga na stawy rybne i  odpalam wędzarnię... Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Ojej @Jozefg, ale pyszności, wędzona rybka mmmm mhmmmmmm, DAWAJ ADRES i termin...

Ps. Ale psujemy wątek ... a może nie psujemy, tylko zmieniamy jego temat na przyjemniejsze obszary. Potrzebny odrębny dział/temat na hydepark

Jozefg
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

Wiadomość zawiera obraz

No dobra! Koniec OT! Ale póki co.....z poprzedniego wędzonka....

pstr__g.JPG

Misiek62

Wiadomość zawiera hiperłącze

@Mikołaj Znowu dostałem powiadomienie o historycznej wypowiedzi:

odpowiedział(a) na temat HBO GO w dekoderze 29-07-2016 11:31

update.

Otagowałem Mikołaja, bo zdaje się że to jego obszar działania Emotikon: Mrugający
Artur
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

Testujemy przenoszenie postów w ramach nowych kategorii... Dzięki za info, @Misiek62 i sorry za spam. Postaramy się, aby było go jak najmniej, ale jeszcze może się zdarzyć...
Jozefg

Artur napisał(-a):
sorry za spam. Postaramy się, aby było go jak najmniej, ale jeszcze może się zdarzyć...

Nie bój nic, wytrzymamy....

A jak nie wytrzymamy to i tak nic nie zrobimy.  Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Misiek62

Jozefg napisał(-a):

Artur napisał(-a):
sorry za spam. Postaramy się, aby było go jak najmniej, ale jeszcze może się zdarzyć...

Nie bój nic, wytrzymamy....

A jak nie wytrzymamy to i tak nic nie zrobimy.  Emotikon: Bardzo szczęśliwy

No nie zablokujemy, najwyżej możemy zignorować Emotikon: Mrugający

Anonim
Nie dotyczy

Trzeba w życiu być wyrozumiałym Emotikon: Szczęśliwy Rozumiemy i doceniamy Wasz wysiłek Emotikon: Szczęśliwy

Jozefg

Wiadomość zawiera obraz

Słuchajcie, ta panienka jest ładna, przyjemnie oko zawiesić ale... jak mi w trakcie pisania wskakuje na pole tekstowe tak ze 2 albo 3 razy to można się wkurzyć. Emotikon: Smutny 

Weźcie ją przesuńcie gdzieś na bok albo do kąta i zmniejszcie częstotliwość wyskakiwania tego obrazka!

Bez nazwy.gif

Jozefg

Wiadomość zawiera obraz

Na marudzenie mi się dziś  zebrało od samego rana....

Czy nie można w polu posta wykorzystywać całej powierzchni?  Chodzi o to puste pole z prawej strony...

Jak ktoś pisze więcej niż jedno zdanie to post robi się sztucznie wydłużony i wygląda to tak... jakoś dziwnie. Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Aha,  @Misiek62 - sorry że na Twój post trafiło jako przykład ale któryś musiał... Emotikon: Bardzo szczęśliwy

pole posta.gif

Artur
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

Piątkowe dzień dobry, Społeczności! Emotikon: Szczęśliwy

@Jozefg, pgoda sprzyja marudzeniu ;-) Żółty pop-up był ustawiony, aby wyświetlać się nie więcej niż raz dziennie, chyba w wyniku jakiegoś błędu wyświetlał się znacznie częściej :/ Przepraszam w imieniu zespołu portalowego. Właśnie zmieniamy, aby wyświetlał się nie częściej niż raz na tydzień.

Z kolei co do szerokości pola tekstowego to mamy w planach poszerzenie całej strony, aby lepiej wykorzystać miejsce na ekranach typu 16:9, ale na to pewnie trzeba będzie dłużej zaczekać, tak do wersji 2.0 Emotikon: Mrugający Co do szerokości samego pola tekstowego to nie jestem pewny czy to nie celowe (może tak jest czytelniej?), ale dopytamy naszych specjalistów od UX i dam znać.

Dzięki za merytoryczne poranne marudzenie! ;-)