Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błędy techniczne Nasz Orange

ROZWIĄZANE
Rogi
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

Błędy i sugestie do poprawy w aplikacji

@Rafał Możliwe, że tak było. Będę obserwować.
mabud73
Poziom 35, Ekspert Galaktyczny

Nie chciałbym dublować błędów, ale po pobieżnych próbach znalezienia tego konkretnego, zero efektów, więc "kliknę", a co mi tam. Zauważyłem ze podczas pisania posta, po wstawieniu grafiki i kontynuowaniu pisania poniżej jej, każde użycie klawisza "alt" czyli polskie znaki, kursor "ucieka" nad obrazek, co skutkuje rozsypaniem się tekstu...

Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

@mabud73, a nie łapiesz przypadkiem przełączenia układu klawiatury ? Wtedy te alty /shift-y i ctrl-e/ dają inne niż obeznane/oczekiwane zachowania... o zamianie liter nie wspomnę.

Mikołaj
Poziom 47, Zespół Nasz Orange

Wiadomość zawiera obraz

@mabud73

pom.jpg

testuje nie doświadczam, jaką masz przegladarkę?

Artur
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

Wiadomość zawiera hiperłącze
+ mabud73, jaka przeglądarka i system? Sprawdzimy, pamiętam, że dawno temu coś podobnego Magda zgłaszała: https://nasz.orange.pl/t5/O-spo%C5%82eczno%C5%9Bci/B%C5%82%C4%99dy-techniczne-Nasz-Orange/m-p/523/hi...
mabud73

...identyczne zachowanie jakie zgłaszała Magda... u mnie Chrome Wersja 55.0.2883.87 m i Windows Home Premium 7... skróty klawiszowe wyłączone...

Artur

Damn, już to kiedyś naprawialiśmy, dzięki za cynk, @mabud73, dodajemy do listy poprawek Emotikon: Szczęśliwy
mabud73

Wiadomość zawiera obraz

Ok Wodzu...czekam na efekty. Nie jest to jakiś drastyczny problem, ale przy mojej manii poprawnego pisania, bardzo irytujące...każda "kropeczka" nad literką "eksmituje" mnie "w nieznane" Emotikon: LOL

Kick-Butt-ass-swift-kicking-1.gif

Artur

@Piotrek, powiedział "SOA#1" ;-), a też ma Win 7 i aktualny Chrome i przed chwilą próbował odtworzyć błąd. Widziałem na własne oczy! Emotikon: Szczęśliwy

Zanim pójdziemy z tym do programistów prośba do Ciebie, @mabud73 - na stronie Nasz Orange kliknij w przycisk "Bezpieczna" znajdujący się po lewej stronie paska adresu, kliknij "W użyciu" pod Pliki cookie i usuń wszystkie ciacha. Potem restart przegląarki, będzie trzeba zalogować się ponownie i daj znać czy problem dalej występuje Emotikon: Szczęśliwy

mabud73

Wiadomość zawiera obraz

... więc próba... 

images.png

i koniecznie następna próba...ooo, jakoś wszystko teraz jest ok ... ń ś ć ó ż ....hmm, naprawiło się Emotikon: LOL a te ciacha to do cukierni!!!  Dzięki @Artur Emotikon: Bardzo szczęśliwy