- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. Błędy techniczne Nasz Orange
@Katani1 niestety chyba za późno na powrót, jak pewnie wiesz statusy zależą od aktywności... ale jeśli Ci zależy, to przetestuj, czy usunięcie jakich postów spowoduje zmianę 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):@Katani1 niestety chyba za późno na powrót, jak pewnie wiesz statusy zależą od aktywności... ale jeśli Ci zależy, to przetestuj, czy usunięcie jakich postów spowoduje zmianę 😉
Ty miałeś "zaradny" ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Katani1 napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):@Katani1 niestety chyba za późno na powrót, jak pewnie wiesz statusy zależą od aktywności... ale jeśli Ci zależy, to przetestuj, czy usunięcie jakich postów spowoduje zmianę 😉
Ty miałeś "zaradny" ?
Nie pamiętam, ostatni - poprzedni "gaduła"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):
Katani1 napisał(-a):
Ty miałeś "zaradny" ?
No widzisz, jedak mój był wyjątkowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Katani1 napisał(-a):
Misiek62 napisał(-a):
Katani1 napisał(-a):
Ty miałeś "zaradny" ?
No widzisz, jedak mój był wyjątkowy.
Kiedyś pisałem że przydałoby się znać rangi, która za co, kiedy - wtedy wiedzielibyśmy czy aż taka wyjątkowa jest "zradny" zdaje mnie się że nie do końca 😉 Artur ( @Artur ) coś obiecywał, ale nadal nie mamy informacji... Pisał co prawda o nwych... i tego też jak na razie nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój status nie zależy od aktywności ;>
Choć szczególnie wyjątkowy też nie jest <haha> 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jarek napisał(-a):
Mój status nie zależy od aktywności ;>
Choć szczególnie wyjątkowy też nie jest <haha> 😄
@Jarek jak to nie? masz jako jeden z nielicznych ładny - firmowy kolorek Twojej "rangi"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Coś po dzisiejszych zmianach na stronie głównej błędnie pojawia się informacja kto tworzył wątek...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co do rang (nie wiem jak to się stało, ale przegapiłem to pytanie ) to przygotowujemy nowe i myślę, że jeszcze w tym roku będziemy je mogli Wam pokazać.
@Piotrekk85, właśnie naprawiamy wyświetlanie ostatnich postów. Widzimy, że zamiast nazwy osoby, która założyła temat wyświetla się nazwa osoby, która dodała komentarz. Nie wyświetla się też data i godzina ostatniego komentarza i wydaje mi się, że zamiast liczby wyświetleń i lajków dla całego tematu pokazują się cyferki dla pojedynczego komentarza, @Natalia czuwa i naprawia, jeśli zauważycie coś jeszcze - dajcie znać 🙂
UPDATE:
Dziś pojawiła się jeszcze jedna, ważna zmiana: nie można już zablokować otrzymywania wiadomości prywatnych, za to niezmiennie każdy ma prawo je ignorować (nie licząc tych od moderatorów) i wyłączyć powiadomienia.