znikające pieniądze z konta

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 8
  • 0

przepraszam bardzo ja rozumiem ze planujecie prace techniczne i cały dzień przez to nie mam internetu ale z jakiej racji z moich 7.50 zł (wpłaciłem 10 ale miałem -) nagle zrobiło sie 4.50 kiedy nigdzie nie dzwoniłam a internetu itak nie moge kupic bo planujecie prace techniczne przez cały dzień to jest jakiś żart czy jesteście zwykłymi złodziejami? 

12 ODPOW. 12

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21992
  • 65032
  • 873

@lukasz1337 jeżeli korzystasz z transmisji danych bez pakietu, to rozliczenie następuje z konta głównego, płatne złotówkach. Włączenie paczki GB zawsze można dokonać kodem USSD lub SMS-em, nie musi to być zrobione przez konto Mój Orange. Czasami rozliczenie może być błędne na koncie Mój Orange, ze względu na prace serwisowe.

Warto też sprawdzić, czy masz na swoim numerze włączone blokady wysokopłatne. Jeśli ich nie ma, to warto włączyć.

Dziś mają się zakończyć prace serwisowe, więc warto w bilingu sprawdzić, czy i na co zostały wydane środki z konta głównego.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3572
  • 9121
  • 160

@lukasz1337  Aplikacje działające w tle, pobierały środki z konta.

Jak są prace, to tak jak kolega wapomniał, pakiet należy aktywować za pomocą kodów lub SMS. 

• 4
  • 8
  • 0

@ketrasaArtur napisał(-a)

@lukasz1337 jeżeli korzystasz z transmisji danych bez pakietu, to rozliczenie następuje z konta głównego, płatne złotówkach. Włączenie paczki GB zawsze można dokonać kodem USSD lub SMS-em, nie musi to być zrobione przez konto Mój Orange. Czasami rozliczenie może być błędne na koncie Mój Orange, ze względu na prace serwisowe.

Warto też sprawdzić, czy masz na swoim numerze włączone blokady wysokopłatne. Jeśli ich nie ma, to warto włączyć.

Dziś mają się zakończyć prace serwisowe, więc warto w bilingu sprawdzić, czy i na co zostały wydane środki z konta głównego.

nie korzystam z internetu mobilnego jak skończą mi sie  gb a kupno pakietu SMS już od dawna mi nie działa

• 4
  • 8
  • 0

@Ron napisał(-a)

@lukasz1337  Aplikacje działające w tle, pobierały środki z konta.

Jak są prace, to tak jak kolega wapomniał, pakiet należy aktywować za pomocą kodów lub SMS. 

to co pan napisał nie ma żadnego sensu a kupno pakietu przez SMS od dawna nie działa 

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 16060
  • 66628
  • 854

@lukasz1337  ja bym zadzwonił na infolinię i tam zapytał  o zużycie środków. Oni to widzą 

• 4
  • 8
  • 0

dzisiaj znikła kolejna złotówka 

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 3785
  • 17362
  • 95

@lukasz1337napisał(-a)

nie korzystam z internetu mobilnego jak skończą mi sie  gb a kupno pakietu SMS już od dawna mi nie działa

Nie korzystasz, ale czy wyłączasz transmisję danych?

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9384
  • 38415
  • 324

Wychodzi że jesteśmy zwykłymi złodziejami. Czemu mielibyśmy ci pomagać?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 866
  • 3199
  • 9