- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z rana zablokowałem SIM, jak go odzyskać? Telefon jest sprawny, płacę co miesiąc, po prostu przez ospałość z rana pomyliłem cyfry, Wasi doradcy są dostępni w tygodniu, a dziś jest sobota. Co mam robić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz samodzielnie odzyskać kod PUK w Mój Orange. Chyba że nie masz konta, to infolinia jest dostępna całą dobę: http://orange.pl/kontakt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz samodzielnie odzyskać kod PUK w Mój Orange. Chyba że nie masz konta, to infolinia jest dostępna całą dobę: http://orange.pl/kontakt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zablokowana karta sim
Rozumiem, że nie masz kodu PUK. Zadzwoń z innego nr do BOK 510100100, pracują też w weekendy, powinni pomóc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowana karta SIM
Dziękuję za dobrą radę, ale tam jest napisane że Wasi doradcy są dostępni od poniedziałku do piątku od 8, dziś jest sobota, z chęcią bym zadzwonił na infolinię, ale nie mam czym (dla przypomnienia- blokada telefonu przez złe wpisanie numeru SIM)
Ktoś jeszcze ma jakiś pomysł? Tylko proszę, realny, a nie coś czego nie da się zrobić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zablokowana karta sim
Dziękuję za odpowiedź.
Gdzieś w domu pewnie mam, teraz jestem poza domem. Co najmniej do 16 jestem skazany tylko na ten zablokowany nr telefonu, a ciekawe czy po południu ktoś tam odbierze, nie to że narzekam, ale kurczę, to nie powinno być prostsze w rozwiązaniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zablokowana karta sim
Bo piszemy o zablokowaniu karty SIM poprzez błędnie wpisany PIN, a nie o zablokowaniu telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zablokowana karta sim
Tak, ale mogę wykonać tylko połączenia alarmowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zablokowana karta sim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zablokowana karta sim
Dziękuję za odpowiedź.
Mam możliwość wpisania PUK- tylko go nie znam. PIN-u nie mogę wpisać bo się pomyliłem trzy razy. W najbliższym czasie nie mam możliwości korzystania z innego telefonu.
Mam taką informację po włączeniu telefonu: Ta karta SIM jest zablokowana. Skontaktuj się z operatorem komórkowym w celu uzyskania kodu PUK. Liczba pozostałych prób: 10.
No i tyle.
Ale już pewnie jak Panowie nie mogą nic zrobić i mi pomóc, to dopiero wieczorem jak będę miał inną komórkę i jak uda mi się dodzwonić na Waszą infolinię, to dopiero wtedy rozwiąże ten problem.
P.S.: Dobrze że moderatorzy potrafią przenieść błędnie ulokowany temat i złożyć go do kupy... tylko szkoda że nikt nie potrafi mi rozsądnie pomóc w rozwiązaniu problemu. Bez złośliwości, ot, zwykła ironia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zablokowana karta sim
krzysiekxx21 napisał(-a):P.S.: Dobrze że moderatorzy potrafią przenieść błędnie ulokowany temat i złożyć go do kupy... tylko szkoda że nikt nie potrafi mi rozsądnie pomóc w rozwiązaniu problemu. Bez złośliwości, ot, zwykła ironia.
@krzysiekxx21, nie jestem na 100% pewien, ale mnie takie coś się przydarzyło i wykonałem taki ruch: najpierw wyłączyłem telefon, a potem wyciągnąłem baterię i po ponownym, odwrotnym etapie zaskoczyło.
- « Poprzedni
- Następny »