utrata środków na koncie

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

utrata środków na koncie

Przykro nam, ale odzyskanie środków będzie rzeczą arcytrudną. Napisz pisemną reklamację, ale........raczej będzie odmowna decyzja.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 18
  • 11
  • 1

utrata środków na koncie

Witam.

W Twoim poście najbardziej podoba mi się to zdanie.

"Z Orange jestem ponad 13 lat. Najbardziej bliskie są mi oferty na kartę Emotikon: Szczęśliwy"

Ja je lekko przerobiłem. 😄

"Z Orange byłem ponad 15 lat na kartę.Podkusiło mie sobie polepszyć!

Emotikon: Szczęśliwy

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 18
  • 11
  • 1

utrata środków na koncie

Orange uznało reklamację i pozostawione środki odliczyło od faktury.

Pełne zaskoczenie.Odrzuciłem telefoniczną sondę zachwalajęcą operatorkę reklamacji z BOK.Bardzo żałuję że nie zarobiła punktów.Dopiero jak zobaczyłem fakturę uwierzyłem w jej dokonania.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

utrata środków na koncie

Cześć @Jula25,

Sprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów był pomocny. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.

Pozdrawiam,
Rafał

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

utrata środków na koncie

Witam. Korzystałem z tel i internetu w orange mając 7 zł i coś jeszcze na koncie głównym po doładowaniu konta za 100 zł zostały zabrane mi wszystkie pieniądze z konta głównego , czyli 100 zł + 10 zł promocyjne za doładowanie za 100zł i pozostałe 7 zł. dostałem sms że doładowałem się kwotą 100 zł i obecne stawki to 29 gr. minuta w orange itp. Czy mogę odzyskać w jaki kolwiek spos,ob te doładowani? Proszę o pomoc.Pozdrawiam

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40639
  • 1403

utrata środków na koncie

napisz na czacie http://orange.pl/kontakt