- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rejestracja numerów na kartę przez inny numer z abonamentem
pablo_ck napisał(-a):@Piotrekk85 @iwika_3 o proszę jeszcze jakaś miłość zakwitnie 😜 heh 🙂 Ale teraz tak na poważnie, fajnie że sobie pomagacie, ale może lepiej pewne rzeczy wrzucić w wiadomości priv, by później nikt nic nie mówil 😜
@Anonim Nie to, żebym się pchał na afisz, ale czy przypadkiem nie chodziło Ci o moją "ofertę" przypisania? Przecież nikt, tu na forum, nic publicznie nie ujawnił, ani numeru, ani innych "wrażliwych" danych... nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 nie szukam, pomagajcie sobie, ale takie rzeczy piszcie na przyszłość w wiadomościach prywatnych, to taka moja mała delikatna sugestia. Pomagajmy sobie w mądry i rozsądny sposób 🙂 Ja bym chyba nie zaryzykowal zarejestrować na siebie numeru osobie której nie znam, ale żyjemy w wolnym kraju. Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 przepraszam za pomyłkę, heh 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iwika_3 napisał(-a):no tak, rzeczywiście. Dzięki za pomoc! Swoją drogą wygląda na to, że nie tak łatwo znaleźć kogoś z abonamentem w orange na siebie! 😕
Wystarczy zwykły, zarejestrowany numer na kartę 🙂 Ale uwaga - numer, który został dorejestrowany za pomocą SMS-u, nie może dorejestrować innych. Dostanie taką samą odpowiedź, jak w wypadku biznesu 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):@Misiek62 nie szukam, pomagajcie sobie, ale takie rzeczy piszcie na przyszłość w wiadomościach prywatnych, to taka moja mała delikatna sugestia. Pomagajmy sobie w mądry i rozsądny sposób 🙂 Ja bym chyba nie zaryzykowal zarejestrować na siebie numeru osobie której nie znam, ale żyjemy w wolnym kraju. Pozdrawiam 🙂
@Anonim chyba nie potraktowałeś tej deklaracji , że mogę zarejestrować, całkiem serio...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 przez chwilę pomyślałem że jesteś "samobójcą" 😜 Ale teraz już wiem że jednak nie dasz się wpędzić w maliny 🙂 Pozdrawiam 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »