- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, Podpisałem umowę z Orange - zetafon na 3 lata- chciałbym od razu doładować telefon na te 3 lata czyli np. 12 doładowań za 50 pln - jak to wykonać?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka, prostujemy, a nie usuwamy Może miałaś Zetafon bez zobowiązania Tutaj doładowanie za za 100 zł daje 100 dni ważności konta w przypadku nowej taryfy Orange YES. W starszych taryfach POP itp było lepiej.
Zapis z Regulaminu Zetafon bez zobowiązania:
"Abonent zawierając Umowę, zobowiązuje się, przez czas i na zasadach określonych w Umowie, do ciągłego utrzymywania karty SIM w Okresie aktywnym..."
Zapis z Regulaminu Zetafon z miesięcznym zobowiązaniem:
"Doładowania kwotą powyżej miesięcznego zobowiązania nie zostaną zaliczone na poczet doładowań w przyszłym okresie rozliczeniowym."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
przedłużenie ważności konta
Zetafon z miesięcznym zobowiązaniem
Zobowiązujesz się do wykonania doładowań na określoną sumę w ciągu miesięcznego okresu rozliczeniowego przez okres zastrzeżony 36 miesięcy. Nie ma sensu doładować do przodu.
Doładowania kwotą powyżej miesięcznego zobowiązania nie zostaną zaliczone na poczet doładowań w przyszłym okresie rozliczeniowym.
Zetafona bez zobowiązania
Utrzymujesz aktywne konto na połączenia wychodzące (tzw. okres - X) - zależy to od nominału doładowania i planu taryfowego.
Szczegóły znajdziesz TUTAJ.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ok wielkie dzięki, ale swoją drogą to dziwne - na logikę przedłużenie ważności konta powinno następować od daty zakończenia obowiązywania poprzedniej ważności konta. Wynikało by z tego, że obecny system jest niekorzystny dla klientów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pytacznapisał(-a)Witam, Podpisałem umowę z Orange - zetafon na 3 lata- chciałbym od razu doładować telefon na te 3 lata czyli np. 12 doładowań za 50 pln - jak to wykonać?
Możesz sobie codziennie doładować po 50, 100 lub 200 zł , aż skumuluje ci się kwota twojego zobowiązania. Nie wiem jak jest teraz ale dawno temu miałam również zetafon i też wpłacałam częściej i więcej pieniążków by mieć spokojną głowę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To nie MIX. W Zetafonie nigdy tak nie było @wscieklaewka. Doładowania kwotą powyżej miesięcznego zobowiązania nie zostaną zaliczone na poczet doładowań w przyszłym okresie rozliczeniowym w przypadku Zetafona z miesięcznym zobowiązaniem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ronnapisał(-a)To nie MIX. W Zetafonie nigdy tak nie było @wscieklaewka. Doładowania kwotą powyżej miesięcznego zobowiązania nie zostaną zaliczone na poczet doładowań w przyszłym okresie rozliczeniowym w przypadku Zetafona z miesięcznym zobowiązaniem.
Nie byłam wtedy w MIX tylko w Zetafonie, i wpłacałam częściej - być może pozmieniały się przepisy. Spłaciłam zobowiązanie ale nie znaczy że skończyła mi się umowa ( była na bodajże 24 miesiące ) Na prawdę już nie pamiętam, lecz jeśli uważasz że wprowadzam @Pytacz w błąd to proszę o usunięcie mojego postu.
Dziękuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ok są na to jakieś zapisy w regulaminach Orange - zetafon?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka, prostujemy, a nie usuwamy Może miałaś Zetafon bez zobowiązania Tutaj doładowanie za za 100 zł daje 100 dni ważności konta w przypadku nowej taryfy Orange YES. W starszych taryfach POP itp było lepiej.
"Abonent zawierając Umowę, zobowiązuje się, przez czas i na zasadach określonych w Umowie, do ciągłego utrzymywania karty SIM w Okresie aktywnym..."
"Doładowania kwotą powyżej miesięcznego zobowiązania nie zostaną zaliczone na poczet doładowań w przyszłym okresie rozliczeniowym."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ronnapisał(-a)@wscieklaewka, prostujemy, a nie usuwamy Może miałaś Zetafon bez zobowiązania Tutaj doładowanie za za 100 zł daje 100 dni ważności konta w przypadku nowej taryfy Orange YES. W starszych taryfach POP itp było lepiej.
Ok @Ron 🙂 i tak nic nie rozumiem co " protestujemy " ale
ja rzeczywiście miałam ten zapis " bez zobowiązania " - tak mi się wydaje.
sorry ale @Ron ma rację bo Ty masz ze zobowiązaniem czyli musisz trwać do końca umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1