- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pakiet za 9 zl w roamingu pobiera pieniądze
Jestem obecnie w Londynie.Msm wykupiony pakiet za 9 zl bez limitu na miesiac tylko do orange.Pierwsze dni dzwonilam na numery orange i nie pobierslo mi pieniedzy z konta az tu nagle zaczelo pobierac.Dzwonilam do orange i dopiero za 3 razem powiedziano mi ze majac ten pakiet nie moge dzwonic do Polski na orange za darmo w ramach pakietu!!!A reklamy mowia i napisane jest na stronie orange ze msjac pakiety nie beda naliczane rozmowy!!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe stawki w roamingu w Orange od 15 czerwca 2017 roku
Niestety zgodnie z informacją powyżej, Pakiety i usługi dot. minut, SMS lub MMS tylko do Orange - nie są dostępne w roamingu. 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie daję gwarancji na pozytywne rozpatrzenie reklamacji, ale każda sprawa jest rozpatrywana indywidualnie, więc może się uda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Vidabliu1973 napisał(-a):
Jestem obecnie w Londynie.Msm wykupiony pakiet za 9 zl bez limitu na miesiac tylko do orange.Pierwsze dni dzwonilam na numery orange i nie pobierslo mi pieniedzy z konta az tu nagle zaczelo pobierac.Dzwonilam do orange i dopiero za 3 razem powiedziano mi ze majac ten pakiet nie moge dzwonic do Polski na orange za darmo w ramach pakietu!!!A reklamy mowia i napisane jest na stronie orange ze msjac pakiety nie beda naliczane rozmowy!!!!
Działają pakiety, które obowiązują przynajmniej do wszystkich sieci komórkowych. Pakiety wewnątrzsieciowe nie działają za granicą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziekuje za pomoc.Rozmowa byla przeprowadzona z czterema konsultantami i nikt nie potrafil mi tego wyjasnic.Reklama orange odnosnie pakietow w roamingu jest błędna!Nie jest dokladnie sprecyzowana.Prosilam konsultanta o wyslanie na moj email regulaminu roamingu, nie doczekalam sie.Dziekuje za pomoc.
Violetta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
cześć @Vidabliu1973 🙂
Zachęcam Cię do oznaczenia odpowiedzi najbardziej pomocnej, jako rozwiązanie. Ułatwi to innym użytkownikom odnalezienie właśnie Twojego tematu i szybsze rozwiązanie problemu
Pozdrawiam,
Rafał