- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oszustwa i nociąganie FUNSTREFA SMS 60968 11,07 pln
Demagogia.Po to właśnie tu jestem żeby ludzi uświadomić, ja oszukać się nie dałem, każdy niech sam pilnuje swoich interesów nie jestem Don Kichotem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak tylko w Polsce zacznie obowiązywać prawo na pewno to zrobię aczkolwiek jeśli tak się stanie to moj interwencja nie będzie już potrzebna. Państwo prawa samo zrobi z tym porządek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podsumowując:
Jakiś czas temu było możliwe włączenie płatnych przychodzących SMS Specjalnych przez kliknięcie linku na stronach mobilnych. To mogło powodować np. włączenie serwisu "Funstrefa" z numeru 60968, który zapoczątkował ten temat. Po tym, jak poinformowaliście nas, że w wielu przypadkach włączenie było przypadkowe - zablokowaliśmy wszystkim firmom taką formę aktywacji.
Informacje o sposobie wyłączenia serwisów Premium można znaleźć w artykle @Piotrekk85:
Ponieważ robi się już dyskusja o "dobrej zmianie", która nic merytorycznego nie wnosi do tematu - zamykamy wątek. Każdy może sobie wyrobić opinię sam - czytając komentarze. Gdyby ktoś miał dobry powód, dla którego warto otworzyć temat znowu - proszę o wiadomość prywatną do moderatorów: @Mikołaj, @Rafał, @Sylwia lub do mnie.
- « Poprzedni
- Następny »