- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Jestem w Orange POP. Od dłuższego czasu korzystam z usługi numer bez limitu. Dziś po wykonaniu rozmowy z darmowym numerem dostałam powiadomienie o kosztach, natomiast gdy loguje się na stronie wyświetla mi się, że usługa jest aktywowana, zatem żadna opłata nie powinna być naliczona. Jednak pieniądze zostały pobrane. Co w takim razie mogę zrobić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
absurdalna6 napisał(-a):Witam. Jestem w Orange POP. Od dłuższego czasu korzystam z usługi numer bez limitu. Dziś po wykonaniu rozmowy z darmowym numerem dostałam powiadomienie o kosztach, natomiast gdy loguje się na stronie wyświetla mi się, że usługa jest aktywowana, zatem żadna opłata nie powinna być naliczona. Jednak pieniądze zostały pobrane. Co w takim razie mogę zrobić?
Złożyć reklamację w BOK, np. dzwoniąc za darmo z aplikacji Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
absurdalna6 napisał(-a):Witam. Jestem w Orange POP. Od dłuższego czasu korzystam z usługi numer bez limitu. Dziś po wykonaniu rozmowy z darmowym numerem dostałam powiadomienie o kosztach, natomiast gdy loguje się na stronie wyświetla mi się, że usługa jest aktywowana, zatem żadna opłata nie powinna być naliczona. Jednak pieniądze zostały pobrane. Co w takim razie mogę zrobić?
Złożyć reklamację w BOK, np. dzwoniąc za darmo z aplikacji Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer bez limitu
Warto skontaktować się z BOK i tam złożyć reklamację co do zwrotu opłat i przekazania zgłoszenia do działu technicznego w celu naprawy. Możesz wysłać zgłoszenie przez mój Orange/obsługa/zgłoś sprawę lub przez czat http://orange.pl/kontakt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer bez limitu
Dowiedziałam się właśnie, że numer, na który dzwoniłam za darmo przeszedł z karty na abonament. Czy to mogło mieć znaczenie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer bez limitu
absurdalna6 napisał(-a):Dowiedziałam się właśnie, że numer, na który dzwoniłam za darmo przeszedł z karty na abonament. Czy to mogło mieć znaczenie?
Dla Ciebie nie powinno, składaj reklamację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer bez limitu
Skontaktowałam się z BOK. Sprawa rozwiązana. Pieniążki zwrócone 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer bez limitu
absurdalna6 napisał(-a):Skontaktowałam się z BOK. Sprawa rozwiązana. Pieniążki zwrócone 🙂
I tak miało być 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer bez limitu
@absurdalna6
chciałbym Cię jeszcze zachęcić do oznaczenia wpisu przez │Opcje posta → Zaakceptuj jako rozwiązanie│, który Twoim zdaniem najbardziej na to zasługuje. To powinno także innym ułatwić w przyszłości dotarcie do potrzebnych informacji .