Nie można wyświetlić tego widżeta.

Zmiana oświadczeń dotyczących zgód

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 12
  • 27
  • 0

Podczas kontaktu z BOK konsultant na infolinii wbrew mojej woli i przy moim stanowczym sprzeciwie zmienił moje oświadczenia dotyczące zgód. 

Czy jest w ogóle możliwość uzyskania bezpośredniego kontaktu do osoby kompetentnej? Czat, infolinia, składanie skarg itp w mojej ocenie jest bezcelowe, gdyż poziom niekompetencji, z którym do tej pory miałem tam styczność przekracza wszelkie granice. 

6 ODPOW. 6

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19753
  • 57236
  • 781

@PafPaf konsultanci do rozmowy z klientem są przydzielani losowo. Za którymś razem może się udać połączyć z konsultantem, starszym stażem. Próbuj, może uda się trafić.

• 12
  • 27
  • 0

Od ponad pół roku jeszcze mi się to nie udało. Na czacie nie mają kompletnie pojęcia i wymyślają jakieś bzdury, na infolinii podobnie. A na skargi, które zawierają po kilka stron i w tym kilkanaście punktów żądań/do wyjaśnienia, dostaję odpowiedź zawierającą 2-3 zdania, która w ogóle nie odnosi się do tematu skargi. Jakiekolwiek próby załatwienia czegoś w cywilizowany sposób z orange, to jak rzucanie grochem o ścianę. Na ten mement tylko rażąca niekompetencja na każdym poziomie, na którym się kontaktowałem. 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6480
  • 26607
  • 216

@PafPaf 

Poza ogólnym współczuciem niczego nie potrafię zaproponować.

Próbowałeś przez portal MO zmieniać zgody? Albo przez apkę MO? Na czacie też nie potrafili Ci pomóc?

Tu nikt nie ma dostępu do Twojego konta, więc nawet gdyby wiedział jak, to Ci nie pomoże.

Chyba, że tylko o to współczucie Ci chodzi, to wtedy OK, temat można uznać za wyczerpany.

• 12
  • 27
  • 0

Problemem nie jest to, że nie mogę zmienić oświadczeń, bo mogę. Tu nie chodzi o zgody same w sobie, a o patologię, w której konsultant mimo mojego wyraźnego sprzeciwu zmienia moje oświadczenia dotyczące zgód. 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6480
  • 26607
  • 216

@PafPafnapisał(-a)

Problemem nie jest to, że nie mogę zmienić oświadczeń, bo mogę. Tu nie chodzi o zgody same w sobie, a o patologię, w której konsultant mimo mojego wyraźnego sprzeciwu zmienia moje oświadczenia dotyczące zgód. 

A to przepraszam, źle zrozumiałem Twoje intencje. Masz prawo zgłoszenia skargi na takie działanie. Skorzystałeś z niego?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 428
  • 1134
  • 7

Dziś się szarpałem z cofnięciem zgody "Zgoda na przesyłanie przez Orange Polska S.A. informacji handlowych środkami komunikacji elektronicznej." Przez Mój Orange nie szło, wywalało strona biała.

To przez czat dwie osoby majstrowały i poszło.