- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowane środki.
@wscieklaewkanapisał(-a)Napisałam - tam są dobrzy, wyrozumiali ludzie - a nie użyłam słowa "mili "
@wszystko_i_nicnie miałam w zamiarze żadnych ataków w Twoją stronę więc szczerze Cię przepraszam. W dalszym ciągu jednakże nie potrafię i nie zrozumiem jednego , mianowicie co Orange zrobi z tymi zablokowanymi pieniędzmi? ( chodzi mi o te 180 złotych )
Kiedyś była " Jedna idea " no i zdarzały się przypadki podobne jak ten o którym piszemy. Gdy próbowałam wyjaśnić dlaczego stało się tak a nie inaczej to dostawałam od wnikliwych, wyrozumiałych konsultantów wyczerpującą odpowiedź, wraz ze słowem "przepraszamy" środki zostaną zwrócone na konto. No i w przeciągu 24 godzin stracone pieniądze lądowały z powrotem do abonenta...
Ale z tego co czytam - to - to se już nie wróti
Miłego dnia życzę...
Rozumiem całkowicie Twoje spojrzenie na tę sprawę. Należę jednak do osób, które lubują się w regulaminach stąd też moje chłodne podejście do tej sprawy. Po to ktoś siedział i tworzył te wszystkie zapiski, żeby nie było później niejasności.
Dla wszytskich tych, którzy są oburzeni całą sytuacją przepadnięcia środków zauważcie, że sieć w ramach Nowej Gwarancji Zwrotu daje możliwość ich odzyskania. Równie dobrze mogli by zgodnie z regulaminem zabrać środki i nie dawać możliwości zwrotu - tu jednak sić daje możliwość - wystarczy się doładowac na dowolną kwotę i ewentualnie uruchomić usługę Konto Ważne Rok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowane środki.
@wszystko_i_nicnapisał(-a)
@wscieklaewkanapisał(-a)Napisałam - tam są dobrzy, wyrozumiali ludzie - a nie użyłam słowa "mili "
@wszystko_i_nicnie miałam w zamiarze żadnych ataków w Twoją stronę więc szczerze Cię przepraszam. W dalszym ciągu jednakże nie potrafię i nie zrozumiem jednego , mianowicie co Orange zrobi z tymi zablokowanymi pieniędzmi? ( chodzi mi o te 180 złotych )
Kiedyś była " Jedna idea " no i zdarzały się przypadki podobne jak ten o którym piszemy. Gdy próbowałam wyjaśnić dlaczego stało się tak a nie inaczej to dostawałam od wnikliwych, wyrozumiałych konsultantów wyczerpującą odpowiedź, wraz ze słowem "przepraszamy" środki zostaną zwrócone na konto. No i w przeciągu 24 godzin stracone pieniądze lądowały z powrotem do abonenta...
Ale z tego co czytam - to - to se już nie wróti
Miłego dnia życzę...
Rozumiem całkowicie Twoje spojrzenie na tę sprawę. Należę jednak do osób, które lubują się w regulaminach stąd też moje chłodne podejście do tej sprawy. Po to ktoś siedział i tworzył te wszystkie zapiski, żeby nie było później niejasności.
Dla wszytskich tych, którzy są oburzeni całą sytuacją przepadnięcia środków zauważcie, że sieć w ramach Nowej Gwarancji Zwrotu daje możliwość ich odzyskania. Równie dobrze mogli by zgodnie z regulaminem zabrać środki i nie dawać możliwości zwrotu - tu jednak sić daje możliwość - wystarczy się doładowac na dowolną kwotę i ewentualnie uruchomić usługę Konto Ważne Rok.
Co racja to racja bo ja osobiście jakoś nie za bardzo lubię czytać te regulaminy 😉 ale Konto Ważne Rok to aktywuję co tydzień - tak dla spokojności 🙂
Pozdrawiam @wszystko_i_nic
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowane środki.
Hhehehe 118 zl na koncie, a oni ci mowia zebys sie doładował nie wieżę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowane środki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowane środki.
I na koniec "Takie życzy tylko w Orange, jedynej takiej sieci w Polsce"
Hie hie hie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowane środki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowane środki.
Kiedyś niektóre telefony miały opcję wysyłania smsów o wskazanej porze (chyba siemensy i alcatele). A obecnie będzie do tego jakieś apki np. na androida którą można by ustawić aby raz na pół roku wysyłała smsa do aktywacji RWK.
- « Poprzedni
- Następny »