- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysłałem dużo SMS-ów z życzeniami na święta i zablokowano mi numer
No i cóż, chyba pomogło jest godzina 17:00 telefon działa w porządku, a ktoś mi napisał - nie będę mówił kto - że są skargi że piszę itd itd. Mam prawo do pisania. Dobra temat jest praktycznie zakończony, trzeba go było nagłośnić bo naprawdę wysyłanie żeby nie można było, a najgorsze to jest że zablokowano mi Wigilię. Dobra uważam temat za zakończony I proszę o zamknięcie tego tematu albo zamknięcie i zostawienie go żeby sobie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron W przypadku rozmów, z tego co pamietam, no limit jest definiowany ilością możliwych do wykorzystania minut w trakcie miesiąca. W przypadku wiadomości niestety nie ma jasnego kryterium.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnick jakich minut? No właśnie🤔 regulamin nie definiuje. Testy wykonane przez jednego z kolegów, to nawet 8h dziennie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron Pamiętam, że rozmowy bez limitu miały limit minut liczony jako 60*24*30.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@STARYWYGAnapisał(-a)No i cóż, chyba pomogło jest godzina 17:00 telefon działa w porządku, a ktoś mi napisał - nie będę mówił kto - że są skargi że piszę itd itd. Mam prawo do pisania. Dobra temat jest praktycznie zakończony, trzeba go było nagłośnić bo naprawdę wysyłanie żeby nie można było, a najgorsze to jest że zablokowano mi Wigilię. Dobra uważam temat za zakończony I proszę o zamknięcie tego tematu albo zamknięcie i zostawienie go żeby sobie
Cieszymy się Twoją radością. Szkoda może że nie przeprosiłeś za nieuzasadnione rzucanie inwektyw, ale skoro uważasz temat za zamknięty to pozostaje życzyć samych sukcesów w nowym roku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)
@STARYWYGAnapisał(-a)No i cóż, chyba pomogło jest godzina 17:00 telefon działa w porządku, a ktoś mi napisał - nie będę mówił kto - że są skargi że piszę itd itd. Mam prawo do pisania. Dobra temat jest praktycznie zakończony, trzeba go było nagłośnić bo naprawdę wysyłanie żeby nie można było, a najgorsze to jest że zablokowano mi Wigilię. Dobra uważam temat za zakończony I proszę o zamknięcie tego tematu albo zamknięcie i zostawienie go żeby sobie
Cieszymy się Twoją radością. Szkoda może że nie przeprosiłeś za nieuzasadnione rzucanie inwektyw, ale skoro uważasz temat za zamknięty to pozostaje życzyć samych sukcesów w nowym roku.
Dokładnie. Zapowiadało się, że polecą głowy na najwyższych stanowiskach w Orange a tu temat zakończony? Straszne rozczarowanie... ale żeby zaraz @STARYWYGA miał za coś przepraszać? Przecież on tylko nagłośnił dla dobra innych i dla ratowania Wigilii...
Mimo wszystko nadal uważam, że bez znaczenia jest to, że sms-y zawierały rzekomo świąteczne życzenia i wrzucenie tego w tytuł wątku miało tylko nadać dramatyzmu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skupmy się na problemie i do przodu.. 🙂 ja zachęcam do tematu w dalszym ciągu, bo śledzę od lat.
Jak temat dużej ilości SMSów interesuje mnie mniej z powodu komunikatorów, tak temat długich rozmów już bardzo.
Z tego co ostatnio pisał nam kolega z @Luki9 który korzystał z rozmów w PrePaid Orange Free po ok 6h dziennie i przerywało rozmowy po 2h, pokazało, że dużo się zmieniło i operator nie blokuje numeru. 🙂 Po wymianie karty SIM rozmawiał długo już bez przerywania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chodziło mi tylko o nagłośnienie sprawy. Jak ktoś ma rodzinę znajomych przyjaciół kolegów ma prawo wysyłać sms-y, a sama usługa mówi no limit SMS - czyli nielimitowane sms-y, No Limit MMS - czyli nielimitowane mms-y i No Limit rozmowy - czyli nielimitowane rozmowy. W związku z tym miałem prawo zdenerwować się i tyle. Jednak temat został nagłośniony, widać że służby techniczne przyglądają się i podjęły odpowiednie rzeczy. Oczywiście żadnych skarg pism itd również przepraszania nie będzie, od tego jest forum. Pozdrawiam wszystkich i do miłego. Na koniec stwierdzam krótko: W dalszym ciągu Orange jest najlepszą siecią komórkową
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@STARYWYGAAle jednak wątek zacząłeś od "chamstwo", potem straszyłeś sądami, UKE i czym tam jeszcze potrafiłeś, pisałeś kogo to ty nie znasz i jakie to masz możliwości i dojścia...
Faktycznie nie musisz przepraszać... bo nikt tego poważnie nie potraktował. Ani Orange ani forumowicze.
A że czasem kultury w dyskusji brakowało... no cóż...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ronnapisał(-a)Skupmy się na problemie i do przodu.. 🙂 ja zachęcam do tematu w dalszym ciągu, bo śledzę od lat.
Jak temat dużej ilości SMSów interesuje mnie mniej z powodu komunikatorów, tak temat długich rozmów już bardzo.
Z tego co ostatnio pisał nam kolega z @Luki9 który korzystał z rozmów w PrePaid Orange Free po ok 6h dziennie i przerywało rozmowy po 2h, pokazało, że dużo się zmieniło i operator nie blokuje numeru. 🙂 Po wymianie karty SIM rozmawiał długo już bez przerywania.
Ja się odniosę do tego wątku w kontekście tego co Ciebie interesuje. Rozmawiałem głównie będąc w innej sieci jako że w kwestii rozmów całkowicie porzuciłem komunikatory, to moje rozmowy powiem szczerze nie raz i nie dwa trwały 3-5 h per połączenie od lat.
Bałem się Orange, bo nawet jak tam pracowałem to śledziłem pewne wątki o blokadach, gdzie np. jedna sympatyczna Pani rozmawiała ze swoją sąsiadką 6h dziennie, która miała niesłuszną potem blokadę.
Ogólnie moje rozmowy dziennie dochodziły często do 10h na dobę. Oczywiście, to nie były same wychodzące w sumie ogólnej. Blokad nie miałem. Może to wynikało po prostu z faktu, że w sytuacji, gdy rozmowa powtarza się z jednym wybranym numerem lub kilkoma stałymi powtarzalnie, to szansa na bana jest mniejsza?
Uważam, że dużo się polepszyło w tej kwestii 🙂