- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange rzekomo daje rabat na abonament i opłatę aktywacyjna. Na abo 25 zł, na aktywację nie wiadomo ile. Podobno dotyczy tylko umów na 24 miesiące. Brak szczegółów. Jak nie znając całej oferty mam podjąć decyzję?
W necie też nie widzę szczegółów. Ktoś je zna? Ma regulamin? Bardzo proszę.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZOSTAJE 80102 - promocja utrzymaniowa dla anulujących zlecenie przeniesienie numeru Orange na kartę
@ŁysaKaszankaINC kliknij, zobacz podsumowanie oferty ( do tej pory nic nie obowiązuje) i ewentualnie nie zatwierdzaj...regulamin widać jest ściśle tajny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZOSTAJE 80102 - promocja utrzymaniowa dla anulujących zlecenie przeniesienie numeru Orange na kartę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC kliknij w MO "Dla Ciebie" i tam masz " Przejdź z karty na abonament"-> "Kody promocyjne".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC czyli mamy loterię gratis...na ile SMS zobowiązuje? Nie ma tam nicoSMS i bonifikacie na aktywację
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC Trochę obok tematu, moje skromne zdanie jako byłego wieloletniego abonenta: Tymi ofertami promocyjnymi na abonament to szkoda głowę zawracać. Nawet jeśli dostaniesz zniżkę na początek, to potem przepłacasz do końca umowy. Ze dwa lata jechałem na umowie bezterminowej i nic interesującego nie zaoferowali, co by mnie zatrzymało. Jeśli nie potrzebujesz jakiejś szczególnej usługi dodatkowej, która jest tylko w abo (chociażby z rozliczaniem roamingu), albo oferty łączonej w ramach love, to tylko karta albo subskrypcja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC, czy się łączą tego nie wiem. Ale wysłałem to bo sytuacja wydaje się być co najmniej dziwna. Skoro niby konto MO ma spersonalizowane promocje to powinieneś tam mieć te kody "aby zostać".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też mam 30 zł rabatu, ale to standardowa oferta dla wszystkich
Oferta dla anulujących przeniesienie imo to co innego i będzie przesłana smsem po anulowaniu przeniesienia, tak sądzę. Obie promki działają niezależnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysłałem SMS z numeru, którego nie przenoszę i...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »