- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność środków na koncie
Witam. Chcę doładować konto na kwotę 400 zł. Jak długo te środki będą na koncie? Nie chodzi mi o ważność połączeń wychodzących tylko o jak długo będą na koncie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wg tabelki
Możesz też włączyć konto ważne rok https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/27437/50b4b651-c18b-4566-9c9e-f9f14bc3ea79.pdf
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gwoli doprecyzowania: nie można "płacić" punktami payback za doładowania
"Od 1 stycznia 2020 r. zmienią się zasady przyznawania Punktów PAYBACK.
Punkty PAYBACK nie będą przyznawane za terminowe opłacanie faktur za usługi mobilne lub stacjonarne oraz za zakup doładowań w ofercie Orange na kartę. Nie będzie również możliwości wymiany punktów na doładowania Orange."
I popieram skorzystanie z wydłużenia ważności konta na rok przez sms.
(ewentualnie wersja dla ambitnych: skorzystanie z usługi kumulacyjnej
jak doładujesz w odpowiedni sposób po 2x200pln to będziesz miał 20 miesięcy wychodzących)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MatixCraft wszystko zależy z jakiej oferty na kartę korzystasz w Orange. Od tego zależy ważność środków na koncie po doładowaniu oraz możliwość ich wydłużenia po przez usługę Rok Ważności Konta. Nie w każdej ofercie jest możliwość uruchomienia RWK.
Jeżeli korzystasz z jedynej obecnej taryfy na kartę Free, to ważność środków przy jednorazowym doładowaniu wyniesie 10 miesięcy, ale jak wyślesz SMS-a o treści START na numer 8002, to ważność środków na koncie wydłużona zostanie do 365 dni. SMS jest bezpłatny, jeżeli numer jest ważny w Orange ponad 93 dni, inaczej jest naliczana opłata w wysokości 3 PLN.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur po przeniesieniu numeru czy kupnie startera rok ważności konta jest przyznawany automatycznie za free 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ultra2020 po przeniesieniu numeru do ofrety na kartę, z automatu dostajesz Rok Ważności Konta.
W przypadku zakupu startera, Rok Ważności Konta musisz włączyć samemu, wysyłając SMS-a o treści START na numer 8002. Do 93 dni od dnia aktywacji startera, usługa jest płatna 3 PLN, po tym czasie już jest bezpłatna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A co jak minie ten rok a nadal będę miał środki na koncie. Mogę przedłużyć ważność o kolejny rok?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MatixCraft tak, w każdym momencie możesz wydłużać konto o rok (np. co miesiąc) i po każdym wysłaniu ważność będzie ustawiana na 365 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MatixCraft nie musisz czekać do końca ważności konta. Możesz przedłużyć w każdej chwili.
Ja sobie ustaliłem, że co 11 miesięcy przedłużam sobie wszystkie numery na kartę, a 1 miesiąc zostawiam sobie rezerwy, jak by coś nieprzewidzianego się wydarzyło.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »