- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam odnośnie ustawienia internetu proszę zerknijcie czy mam w porządku, na stronie jest tryb uwierzytelniania PAP, u mnie jest brak czy to ma wpływ ? Ustawienia byly jakby z automatu. Ale proszę o waszą opinie
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Według mnie, ustawienia Internetu w Twoim telefonie są narzucone z automatu przez Orange. Jeżeli internet w telefonie śmiga przyzwoicie, nic bym nie zmieniał w ustawieniach.
Prędkość pobierania zależy również o odległości od nadajnika, jego obciążenia, systemów jakie obsługuje nadajnik i Twój telefon, no i czy znajdujesz się w pomieszczeniu, budynku czy w bezpośredniej widoczności nadajnika. Jeżeli w godzinach popołudniowo - wieczornych osiągasz np. 10 - 20 Mbps uważam, za wynik wystarczający. W nocy może być znacznie wyższy, bo mniej osób korzysta w danym momencie z internetu. W mojej okolicy udało mi się osiągnąć maksymalnie 80 Mbps, odległość od nadajnika około 200 m w prostej linii.
W przypadku braku dostępu do internetu proponuję zajrzeć na stronę:
https://www.orange.pl/omnibook/konfiguracja-internetu-mms-i-sms-w-telefon-1
Są tu podane informacje o domyślnych ustawieniach internetu na Androida.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ustawienia
Wiem że dla mojego modelu IPV6 ma być. Mi chodzi o jak najlepszą prędkość ściągania danych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ustawienia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Według mnie, ustawienia Internetu w Twoim telefonie są narzucone z automatu przez Orange. Jeżeli internet w telefonie śmiga przyzwoicie, nic bym nie zmieniał w ustawieniach.
Prędkość pobierania zależy również o odległości od nadajnika, jego obciążenia, systemów jakie obsługuje nadajnik i Twój telefon, no i czy znajdujesz się w pomieszczeniu, budynku czy w bezpośredniej widoczności nadajnika. Jeżeli w godzinach popołudniowo - wieczornych osiągasz np. 10 - 20 Mbps uważam, za wynik wystarczający. W nocy może być znacznie wyższy, bo mniej osób korzysta w danym momencie z internetu. W mojej okolicy udało mi się osiągnąć maksymalnie 80 Mbps, odległość od nadajnika około 200 m w prostej linii.
W przypadku braku dostępu do internetu proponuję zajrzeć na stronę:
https://www.orange.pl/omnibook/konfiguracja-internetu-mms-i-sms-w-telefon-1
Są tu podane informacje o domyślnych ustawieniach internetu na Androida.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś