- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa Lokalizator - nie narusza ona prywatności?
@Piotrekk85 , jak odpowie i w dodatku czuć, że kręci, to jedynie po prośbie można odpowiedzieć, by dane usunęła z bazy danych. Z mojej praktyki z nimi wygląda to tak, że jedni przytakują, a inni się rozłączają. RODO to "bryka" z ery kamienia łupanego z kołami z drewna😊 Nawet bez sprawdzania PESEL-u, komornik zajął innemu rolnikowi sprzęt. Z czegoś adwokaci muszą żyć i cały ten aparat "sprawiedliwości".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa Lokalizator - nie narusza ona prywatności?
@Piotrekk85 lista wymienionych przez ciebie różnych instytucji pokazuje jak dzisiaj podając dane w celu załatwienia konkretnej swojej sprawy , można nieświadomie przez niektórych nieuczciwych praktyk , stać się ofiarą. (dopiero komornik uświadomi co się stało) Ja jeszcze nie spotkałem się z tym , żeby osoba dzwoniąca do mnie na moją prośbę , powiedziała skąd ma mój numer , następuje automatyczne rozłączenie rozmowy . Jakby było wszystko pięknie tak jak piszesz , jakby każdy dzwoniący rozmówca podał skąd pozyskał numer , osoby do której dzwoni , to nie byłoby zmiany nr telefonu , zgłoszeń nękania do odpowiednich instytucji , stalkingu . I to wszystko w czasach obowiązywania RODO .
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »