Nie można wyświetlić tego widżeta.

Czy komuś udało się obecnie aktywować promocję 300GB/rok, na innym starterze niż dedykowany?

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 4
  • 0

Czy komuś udało się obecnie aktywować promocję 300GB/rok, na innym starterze niż dedykowany?

Czy komuś udało się obecnie aktywować promocję 300GB/rok w paczkach 25GB/mies, na innym starterze niż dedykowany?

Wcześniej udawało się to zrobić na innym starterze np. metodą:

1. Zmiana taryfy na Free kodem *101*40# 

2. Aktywacja - Konto ważne rok SMS o treści START pod numer 8002 - koszt 9 zł

3. Doładowanie konta za minimum 5 zł + SMS o treści 300GB pod numer 811, aby włączyć promocję i odebrać pierwszą paczkę 25 GB.

Regulamin promocji:

https://www.orange.pl/medias/omni/lp/b2c/dokumenty/prepaid/Regulamin_300_gb_za_darmo.pdf

Dotyczy wątku:

https://nasz.orange.pl/t5/Oferty-polecane-przez/do-31-01-2024-r-Promocja-300-GB-za-darmo-przez-rok-w...

*Post wydzieliłem z tematu "[do 31.01.2024 r.] Promocja 300 GB za darmo przez rok w Orange na kartę dla nowych" - moderator Wojciech.

2 ODPOW. 2

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2697
  • 14355
  • 71

Ta promocja jest dla nowych użytkowników, kupując starter w kiosku, bez problemów te 300GB uzyskasz, nie musi być dedykowany starter, kwestia doładowania 5zł, promocja pokaże się wtedy w aplikacji Mój Orange, niedawno bo 3 Czerwca z tego skorzystałem 😉

Regulamin Promocji jest jasny...

W ramach Promocji Abonenci, którzy aktywowali numer w sieci Orange po 31 maja 2022 r. oraz doładują Konto Główne za
min. 5 zł dowolnym sposobem doładowania oraz wyślą SMS-a o treści 300GB na 811 (koszt 0zł) otrzymają za darmo Bonus w
postaci 300 GB, czyli maksymalnie 12 paczek po 25 GB każda 😉

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1854
  • 6515
  • 74

@freud7dzięki twojemu postowi przywróciłem do życia nr wrzucony do kosza.

Kombinowałem z darmowymi przenosinami na zblokowanym nr z zerowym kontem.

OFNK--->Lot--->ZBL--->OFNK

W ZBL zablokowało konto.

teraz SMS STOP na 80175

przywrócił OFNK z 30 dniami na dzwonienie i 180 dniami na odbieranie.

Promocje 2400GB i 2 NL na próbę za 15 się pojawiły.

Czekam na 100GB.