- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy komuś udało się obecnie aktywować promocję 300GB/rok, na innym starterze niż dedykowany?
Czy komuś udało się obecnie aktywować promocję 300GB/rok w paczkach 25GB/mies, na innym starterze niż dedykowany?
Wcześniej udawało się to zrobić na innym starterze np. metodą:
1. Zmiana taryfy na Free kodem *101*40#
2. Aktywacja - Konto ważne rok SMS o treści START pod numer 8002 - koszt 9 zł
3. Doładowanie konta za minimum 5 zł + SMS o treści 300GB pod numer 811, aby włączyć promocję i odebrać pierwszą paczkę 25 GB.
Regulamin promocji:
https://www.orange.pl/medias/omni/lp/b2c/dokumenty/prepaid/Regulamin_300_gb_za_darmo.pdf
Dotyczy wątku:
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy komuś udało się obecnie aktywować promocję 300GB/rok, na innym starterze niż dedykowany?
Ta promocja jest dla nowych użytkowników, kupując starter w kiosku, bez problemów te 300GB uzyskasz, nie musi być dedykowany starter, kwestia doładowania 5zł, promocja pokaże się wtedy w aplikacji Mój Orange, niedawno bo 3 Czerwca z tego skorzystałem 😉
Regulamin Promocji jest jasny...
W ramach Promocji Abonenci, którzy aktywowali numer w sieci Orange po 31 maja 2022 r. oraz doładują Konto Główne za
min. 5 zł dowolnym sposobem doładowania oraz wyślą SMS-a o treści 300GB na 811 (koszt 0zł) otrzymają za darmo Bonus w
postaci 300 GB, czyli maksymalnie 12 paczek po 25 GB każda 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@freud7dzięki twojemu postowi przywróciłem do życia nr wrzucony do kosza.
Kombinowałem z darmowymi przenosinami na zblokowanym nr z zerowym kontem.
OFNK--->Lot--->ZBL--->OFNK
W ZBL zablokowało konto.
teraz SMS STOP na 80175
przywrócił OFNK z 30 dniami na dzwonienie i 180 dniami na odbieranie.
Promocje 2400GB i 2 NL na próbę za 15 się pojawiły.
Czekam na 100GB.