- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
Korzystam z Orange (YES) na Kartę. Chciałabym sprawdzić ilość danych, które mam do wykorzystania. W aplikacji Moj Orange nie jestem w stanie znaleźć takiej zakładki.
Po doladowaniu Dostałam sms z ilością danych z pakietu internetowego do wykorzystania, ale nie mam wiedzy jak mogę na bieżąco to weryfikować. Nie jestem zainteresowana opcja płatna.
Proszę o wskazówki jak mogę sprawdzić stan mojego pakietu danych.
Pozdrawiam
Patrycja
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, oto sposoby by sprawdzić ile zostało ci internetu (Bonusy lub zapłacone z konta głównego).
1. Spróbuj użyć tego kodu:
*101*01# i zadzwoń (bonus po doładowaniu w Orange Free na kartę)
2. Wyślij SMS o treści:
- ILE pod numer 80032 (koszt zwykłego SMS-a zgodnie z cennikiem posiadanej oferty).
- lub dla pakietu Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB SMS o treści ILE pod 630 (koszt SMS w Orange).
3. W każdej chwili można sprawdzić stan pakietów w Mój Orange po zalogowaniu na https://www.orange.pl/zaloguj.phtml oraz w aplikacji Mój Orange.
Mam nadzieje że pomogłem, jeśli tak to możesz zaznaczyć ten wpis jako rozwiązanie (Kiedyś może się przydać innym osobom)
Pozdrawiam
Piotr 😃
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdzenie stanu internetu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, oto sposoby by sprawdzić ile zostało ci internetu (Bonusy lub zapłacone z konta głównego).
1. Spróbuj użyć tego kodu:
*101*01# i zadzwoń (bonus po doładowaniu w Orange Free na kartę)
2. Wyślij SMS o treści:
- ILE pod numer 80032 (koszt zwykłego SMS-a zgodnie z cennikiem posiadanej oferty).
- lub dla pakietu Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB SMS o treści ILE pod 630 (koszt SMS w Orange).
3. W każdej chwili można sprawdzić stan pakietów w Mój Orange po zalogowaniu na https://www.orange.pl/zaloguj.phtml oraz w aplikacji Mój Orange.
Mam nadzieje że pomogłem, jeśli tak to możesz zaznaczyć ten wpis jako rozwiązanie (Kiedyś może się przydać innym osobom)
Pozdrawiam
Piotr 😃
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdzenie stanu internetu
@patifi, udało się sprawę rozwiązać? W aplikacji pojawił Ci się pakiet? Jeżeli któraś z powyższych odpowiedzi pomogła, to śmiało oznacz jako rozwiązanie.