- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po jakim czasie włączy się ta usługa?
Wysłałem wczoraj SMS - na obu numerach dostałem potwierdzenie i.... nic.
Nie dokonało się doładowanie.
Infolinia jak zawsze nic nie wie 😉
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lukpapnapisał(-a)Ja SMS-y o uruchomieniu usługi już dostałem wczoraj wieczorem.
Pytanie brzmi kiedy faktycznie dokona się przelew 5 zł z jednego numeru na drugi?
Czy w ciągu 24 godzin od tego wczorajszego SMS-a potwierdzającego uruchomienie usługi - czyli dziś do wieczora?
Jak robiłem przelew SMS nie cykliczny to od wysłania SMS-a do doładowania drugiego numeru mijało kilkadziesiąt sekund
Pierwszy przelew cykliczny jest przekazywany po upłynięciu wybranego okresu cykliczności.
Na przykład przy wyborze cyklu 7-dniowego, pierwszy zostanie wysłany po tygodniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ile trwa uruchomienie cyklicznego przelewu SMS?
Hej, według regulaminu, włączenie Usługi nastąpi najpóźniej w ciągu 24 godzin od momentu zlecenia włączenia Usługi przez Abonenta. Potwierdzeniem włączenia Usługi jest SMS zwrotny.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja SMS-y o uruchomieniu usługi już dostałem wczoraj wieczorem.
Pytanie brzmi kiedy faktycznie dokona się przelew 5 zł z jednego numeru na drugi?
Czy w ciągu 24 godzin od tego wczorajszego SMS-a potwierdzającego uruchomienie usługi - czyli dziś do wieczora?
Jak robiłem przelew SMS nie cykliczny to od wysłania SMS-a do doładowania drugiego numeru mijało kilkadziesiąt sekund
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lukpapnapisał(-a)Ja SMS-y o uruchomieniu usługi już dostałem wczoraj wieczorem.
Pierwszy przelew cykliczny jest przekazywany po upłynięciu wybranego okresu cykliczności.
Na przykład przy wyborze cyklu 7-dniowego, pierwszy zostanie wysłany po tygodniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za informację.