Nie można wyświetlić tego widżeta.

Rozmowy i SMSy bez limitu + GB nie działają poprawnie

ROZWIĄZANE

Poziom 4, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

Rozmowy i SMSy bez limitu + GB przestała działać

Witam posiadam Rozmowy i SMSy bez limitu + GB w wersji cyklicznej za 25 zł

I od pewnego czasu przestałą działać . Dzień wcześniej doładowałem konto za 30 zł bo zawsze przychodzi sms „Jutro nastąpi automatyczna próba odnowienia usługi Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet danych za 25zl na 31 dni. Każdej kolejne odnowienie to o 1GB więcej do Twojego pakietu danych! Pamiętaj, aby zapewnić środki na koncie. Szczegóły na www.oramnge.pl/nakarte

I jak zwykle doładowałem konto za 30zł to nie dość ze kasę z konta ścignęło do 0 bo pakiet się nie odnowił i się skoczył to nie da się go odnowić ponownie a powinien automatycznie. Jak wysyłam sms o start na 696 wykasuje wiadomość „ masz już włączony usługę Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich +pakiet danych w wersji cyklicznej. Usługa jest ważna do 02.02.2018. Szczegóły na www.orange.pl/nakarte

Gdzie dawno już termin minął a usługa się nie chce odnowić. ???? za każdym razem kasę z konta pobiera

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32783
  • 38802
  • 1388

2 ODPOW. 2

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32783
  • 38802
  • 1388

zgłoś problem na BOK http://orange.pl/kontakt

Zespół Nasz Orange
  • 2984
  • 12560
  • 151

@vdkopec

jeśli udzielona wyżej podpowiedź była dla Ciebie pomocna, to - śmiało! - zachęcam do jej oznaczenia. Szczegóły poniżej :):

Pokaż szczegóły
  • jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk 4.png 
    Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.