- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rejestracja numeru na kartę
Ja też raz gdy dorejestrowywałem numer który rejestrowałem kilka lat temu nie dostałem nawet kwitka z tej rejestracji. Dostałem co prawda smsa, oraz w Mój Orange widnieją moje dane, więc........pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale ja rejestrowałam pre-paid w salonie niedawno i zdziwiło mnie, że Orange nie potrzebuje mojego podpisu. Zaznaczam, że nie mam u Was żadnych innych usług abonamentowych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
potrzebny jest podpis i pieczątka pracownika, która dokonała rejestracji. Ty musisz się podpisać na formularzu który zostaje w salonie
Rozumiem, że pracownik nie dopełnił formalności?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gość14607364367 tego nie jestem w stanie stwierdzić.....być może nie ma obowiązku drukowania formularza potwierdzającego rejestrację numeru, chociaż logicznie myśląc taki obowiązek powinien być. Trzeba by to pytanie skierowac do osób które pracują w Orange. @Remi?? @Artur??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wstępnie sama sprawdziłam. Znajome osoby rejestrujące kartę musiały się podpisać i również dostały pospisany egzemplarz dla siebie więc jednak Orange ma taką procedurę, o której wspomniał pablo_ck.
Nie wiem, czy coś się stało lub stać może w związku z tym, że ja nie zostałam poddana takiej procedurze. Po prostu nie mam potwierdzenia rejestracji i Orange też go nie ma choć numer jest zarejestrowany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gość14607364367, @akacja1, zakładam, że na kilka tysięcy podpisanych rejestracji może zdarzyć się kilka przypadków, gdy ktoś zapomni podpisać dokumenty. Jesteśmy tylko ludźmi.
Jeśli Wasze numery są zarejestrowane w naszych systemach (sprawdzamy SMSem o treści NUMER wysyłanym pod 80190) to nie ma się czego obawiać i numer jak działał - tak będzie działać. Jeśli mimo to potrzebujecie podpisanego dokumentu, aby schować go do szuflady dla "świętego spokoju" to zapraszamy do salonu - będzie można podpisać go na nowo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Generalnie stawiam na bałaganiarstwo dyplomatycznie zwane pomyłką, ale po głębszym zastanowieniu nie wykluczam też hipotetycznej nieuczciwości konsultanta. Mógł specjalnie nie brać mojego podpisu i nie dać poświadczenia z jego podpisem i pieczątką salonu, żeby na moje dane sobie dorejestrować setki innych kart i je np. sprzedawać, bo taki handel kwitnie na Allegro i w innych miejscach.
Przedzwonię do Orange i spytam ile numerów mają na moje dane.
- « Poprzedni
- Następny »