- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam pytanie dotyczace rejestracji karty.Mam telefon na karte od wielu lat.Wlaczam i uzywam go sporadycznie,pare razy do roku.Dzis bylam go zarejestrowac.Okazalo sie,ze juz wczesniej zostal zarejestrowany.Czy zostal automatycznie zarejestrowany,czy moze ktos bez mojej wiedzy zdolal go zarejestrowac?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziwna sytuacja, zaloguj się na Mój Orange i wedź w Mój Orange, wibierz Moje dane - tam zobaczysz na kogo jest zarejestrowany numer. To najprostsza metoda na sprawdzenie na kogo jest zarejestrowany numer. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rejestracja karty
Nie ma opcji automatycznej rejestracji. Co do posiadanego przez Ciebie numeru, będąc go rejestrować, jeżeli był to salon Orange, trzeba było poprosić obsługę o zweryfikowanie danych. Jeżeli dane nie były by Twoje, można by było wtedy próbować załatwiać sprawę dalej. Nie jest też możliwe zarejestrowanie posiadanego przez Ciebie numeru, bez dostępu do niego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziwna sytuacja, zaloguj się na Mój Orange i wedź w Mój Orange, wibierz Moje dane - tam zobaczysz na kogo jest zarejestrowany numer. To najprostsza metoda na sprawdzenie na kogo jest zarejestrowany numer. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rejestracja karty
ew komuś udostępniałeś numer seryjny karty sim?
albo kiedyś kiedyś był to numer w abonamencie/na firmę?
ew kupiłeś ten nr normalnie w sklepie? nie przez internet na aukcji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rejestracja karty
Dzieki za odpowiedz.Niestety nie mialam mozliwosci podejscia do salonu Orange.Karte probowalam zarejestrowac na poczcie.Jedyna mozliwoscia byloby tylko to,ze nabylam karte w salonie Orange,jednak bylo to X lat temu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rejestracja karty
Rozważ proszę, czy któryś z wpisów nie zasłużył na szlachetne miano: 'Zaakceptuj jako rozwiązanie' 🙂
Pozdrawiam,
Rafał