- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Mam zarejestrowany starter orange i chciałbym przenieść na niego moj numer z playa. Czy jest to mozliwe czy musze poprzez strone orange zamowic nowy starter ktorego przywiezie kurier i na niego przenieść numer z playa.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecnie przeniesienie numeru odbywa się łącznie z jego rejestracją, co oznacza, że po jego aktywacji w orange będzie on automatycznie zarejestrowany bez konieczności wykonywania dodatkowych czynności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru.
@tttomasss, starter z Orange nie jest potrzebny. Przeniesienia numeru dokonasz przez stronę Orange, a kurier przywiezie Ci nowa kartę SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru.
Właśnie chodzilo mi o rejestracje numeru. Bo mam juz jeden starter zarejestrowany a ten co kurier przywiezie będę musiał się udać z nim do jakiegoś punktu aby zarejestrować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru.
Nie musisz iść do salonu, kurier przywiezie Ci kartę SIM i dokonasz jej aktywacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecnie przeniesienie numeru odbywa się łącznie z jego rejestracją, co oznacza, że po jego aktywacji w orange będzie on automatycznie zarejestrowany bez konieczności wykonywania dodatkowych czynności.