- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z Logowaniem
Witam. Mam problem, ponieważ przed chwilą zarejestrowałem swój adres e-mail poprzez stronę internetową www.orange.pl aby móc zalogować się do aplikacji Mój Orange na telefonie (bo teraz wymyślili w aplikacji Mój Orange, że trzeba logować się adresem E-mail) to zrobiłem co trzeba i potwierdziłem e-mail przez pocztę po czym logując się w aplikacji po wpisaniu tych samych danych E-maila oraz hasła wyskakuje komunikat, że " Użytkownik z tym adresem E-mail nie istnieje w systemie" czy coś takiego. Dlatego proszę o szybką odpowiedź byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z Logowaniem
@Niko19961 wyjaśnić sprawę możesz tylko na infolinii lub czacie http://www.orange.pl/view/kontakt#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z Logowaniem
@Niko19961 musisz poczekac do jutra i w godzinach pracy konsultantow na pewno rozwiazesz swoj problem https://www.orange.pl/view/kontakt w godzinach od 8 do 22
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z Logowaniem
@Niko19961 sprawdź, czy przez www możesz się zalogować na swoje konto. Jeżeli pójdzie logowanie, to sprawdź ponownie w aplikacji.
Upewnij się, że podajesz prawidłowe dane. Czasami zdarza się literówka lub słowniknm w komórce podmienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z Logowaniem
Często jest tak że w przypadku aplikacji mobilnej powstanie jakiś bug i on blokuje logowanie. Warto zawsze wyczyści wszystkie dane aplikacji w ustawieniach systemowych i spróbować ponownie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z Logowaniem
@Niko19961 w ten weekend są prace w systemach orange i pewnie przez to mogą wyskakiwać różne dziwne kwiatki. Proponuję jutro skontaktować się przez czat lub infolinię.
edit: ło matko, dopiero teraz zauważyłem do czego przyłożyłem klawiaturę 😞 ... czyli pora spać 😉
zgłoszę swój do usunięcia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z Logowaniem
Panowie głęboko kopiecie, to temat z grudnia 😂😉
- Oznacz jako nowe