- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem
Nie wiem czy cytowany punkt 7 wg Orange nie dotyczy tylko tych pakietów. Ja w Orange jeszcze trochę zostanę ze względu na nie wykorzystane bonusy i to, że korzystam z pakietu 200 min/sms za 14 zł. Natomiast dla syna szukam już lepszej oferty, bo teraz:
Wykorzystanie internetu w pakietach no limit jest niemożliwe, jeśli ma się dostępny bonus za doładowania 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem
Tu się zgodzę, te regulaminy to chyba jakiś stażysta im pisze...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem
Ja tam walczył nie będę, po prostu w Marcu zmienię synowi operatora. Dla chcących dochodzić swoich praw to jednak dobra rada.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem
Też już szukam alternatywy dla Orange, a co do regulaminu dla mnie on jest napisany dwujako i różnie można go interpretować, chyba na kolanie ktoś pisał, poza tym na boku rozmawiałem z dwoma paniami (dwa razy dzwoniłem) jedna powiedziała że bez limitu najpierw powinno zabierać, druga że najpierw z bonusów za doładowanie, sami nie wiedzą na to wychodzi. Poza tym wypadałoby poinformować klientów z miesięcznym wyprzedzeniem że zmieniają kolejność zabierania transferu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z internetem
"To nie bug, to ficzer" jak podobno mawiał klasyk. Nowy rok w orange zaczął się z hukiem 😉
Co do zmiany kolejnosci rozliczania transferu to pewnie po cichu zostaną podmienione regulaminy (99%) albo ktoś się zorientuje i wprowadzi skuteczne zmiany w systemach (1%). Wariant pierwszy został zastosowany w przypadku usługi masz za staż, ale jak widać łatwiej pisać na forach niż działać.
Mnie problem z transferem nie dotyczy, ale trzymam kciuki żeby to się wyjaśniło z korzyścią dla klientów