- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Temat, ze względu na charakter poruszanej problematyki, został przeniesiony z Pomysłów (kategoria: Usługi) - Moderator Wiktor ◄
Witam jak zrobić nr zastrzeżony skoro mam zablokowana funkcje z id rozmówcy... 😕
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W nowym Mój Orange odszukaj usługę Blokada prezentacji własnego numeru CLIR i ustaw w niej opcję: domyślnie z prezentacją.
Jeśli usługa jest aktywna od samego początku numeru, może się zdarzyć, że mimo statusu włączony to nie działa. Wtedy usługę należy wyłączyć i włączyć ponownie celem jest odświeżenie.
Jeśli nie masz dostępu do nowej wersji mój Orange, to trzeba to zrobić przez czat lub infolinię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W nowym Mój Orange odszukaj usługę Blokada prezentacji własnego numeru CLIR i ustaw w niej opcję: domyślnie z prezentacją.
Jeśli usługa jest aktywna od samego początku numeru, może się zdarzyć, że mimo statusu włączony to nie działa. Wtedy usługę należy wyłączyć i włączyć ponownie celem jest odświeżenie.
Jeśli nie masz dostępu do nowej wersji mój Orange, to trzeba to zrobić przez czat lub infolinię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z id
@Xpl,
jeśli uważasz, że odpowiedź w jakimś stopniu okazała się pomocna, to - śmiało! - oznacz ją :). Dzięki temu reszta użytkowników, która napotka na podobny problem, o wiele łatwiej dotrze do wartościowych treści