- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z doładowaniem konta przez internet (mbank) po przeniesieniu numeru z sieci play
Od dziś działa mi karta orange (po przeniesieniu numeru z play). Chciałam doładować konto na doladowania.orange.pl, jednak po kliknięciu w mtransfer nie dostaje smsa z kodem, przez co nie mogę zaakceptować opłaty. Co powinnam zrobić w takiej sytuacji? Czytałam wcześniej, że niektórzy już miesiąc mają podobną sytuację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z doładowaniem konta przez internet (mbank) po przeniesieniu numeru z sieci play
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przed chwilą udało mi się doładować konto przez internet, widocznie musiałam odczekać jakiś czas na aktualizację itp.
Zarejestrowałam się na komp. na orange.pl, a tam nadal widnieje informacja "Przepraszamy, ta strona jest dla Ciebie niedostępna > kliknij aby przejść na stronę główną orange.pl". Czy w tym wypadku też muszę odczekać jakiś czas na aktualizację? Ktoś tak miał?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Magda16 napisała:
Przed chwilą udało mi się doładować konto przez internet, widocznie musiałam odczekać jakiś czas na aktualizację itp.
To super, że SMS-y zaczęły już dochodzić 🙂
Pokaż szczegółyZarejestrowałam się na komp. na orange.pl, a tam nadal widnieje informacja "Przepraszamy, ta strona jest dla Ciebie niedostępna > kliknij aby przejść na stronę główną orange.pl". Czy w tym wypadku też muszę odczekać jakiś czas na aktualizację? Ktoś tak miał?
Rozumiem, że powyższe kontynuujemy już w nowym temacie, co nie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tak!