- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poradnik samodzielne częściowe przedłużenie/aktywacja Bez limitu do wszystkich (wersje cykliczne)
No dobra czyli za ostatni grosz #pdk dostaje sie 5 dni ważności cyklicznego NL, który normalnie kosztuje 93zł i 150GB jeśli dobrze rozumiem... ciekawe ( ͡º ͜ʖ͡º)
Polece klasyką: Andżeju jak ty mie zaimponiłeś w tej chwyli
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poradnik samodzielne częściowe przedłużenie/aktywacja Bez limitu do wszystkich (wersje cykliczne)
Nie. Tu obowiązuje regulamin NL w szczególności:
8. Jeśli na Państwa Koncie nie będzie wystarczających środków, aby opłacić usługę w jednym z nominalnych wariantów, które wskazaliśmy wyżej, zrealizujemy Państwa zlecenie włączenia lub odnowienia usługi, ale włączymy ją lub odnowimy na krótszy okres i z mniejszą liczbą GB w pakiecie. Liczba dni ważności oraz liczba GB w pakiecie będzie proporcjonalna do wysokości środków, które będą na Państwa koncie. Przy czym niepełne dni zaokrąglamy w górę do 1 dnia, a niepełne gigabajty w górę do 1GB.
Jak widać + 150 GB to otrzymuje się je niezależnie od posiadanych środków - groszy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aha no ok ale ten myk na 150GB w cyklicznym NL za 5zł z pierwszego posta aktualny i to najważniejsze ( ͡º ͜ʖ͡º)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten „myk” co 5 dni po 5 zł to da 30 zł na 30 dni
Klient leniwy zapłaci 31 zł albo 35 zł w standardowej ofercie Orange free więc zysk z myka nie urywa
klient w spódniczce w kratę zapłaci 93 za na 93 dni i wyjdzie dokładnie co do tego jednego grosza za 30 dni co z doładowywaniem co 5 dni po 5 zl
zysk: zero zł i zero gr w porównaniu do normalnej oferty Orange
super myk to bedzie jak bedzie sie doładowywać konto co 5 dni po nie więcej jak tym jednym groszu
zhackowac orange free za 6 groszy na miesiąc na pewno niejednemu zaimponuje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 W sensie ruter mężczyzny ma inne funkcjonalności niż ruter kobiety? Nie wiedziałem że te różnice płci sięgają tak głęboko.
Dobre, opisywałem sytuację jak uruchomiłem starter na routerze znajomej.
Więc stąd napisałem u kobiety.
Nie wiem, jak było wcześniej, ale obecnie po uruchomieniu startera za 5 zł na koncie jest 0 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jawwa2026 I spam od Orange w postaci smsów co 5 dni. Na co komu takie kombinacje?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kryceknapisał(-a)@jawwa2026 I spam od Orange w postaci smsów co 5 dni. Na co komu takie kombinacje?
No to czemu siedzisz w Orange na Kartę, skoro nie tylko w ofercie bez limitu są spamienie smsami, a jak masz włączone zgody to jeszcze smsami i emailami?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam ofertę na kartę bez limitu i dostaje tylko 2 sms comiesiac
„jutro spróbujemy przedłużyć usługę” i „przedłużyliśmy usługę”
Do tego SMS potwierdzający doładowanie
ale nie dałem się skusić za jakieś kilkaset GB na zgody marketingowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już o tym pisałem kiedyś, te smsy przychodzą tylko raz na jakiś czas, to nie jest spam po kilka wiadomości dziennie jak na poczcie wp przykładowo więc można na spokojnie brać co dają
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresównapisał(-a)Już o tym pisałem kiedyś, te smsy przychodzą tylko raz na jakiś czas, to nie jest spam po kilka wiadomości dziennie jak na poczcie wp przykładowo więc można na spokojnie brać co dają
Raz w tygodniu przychodzi sms, że jakiś smartfon jest w promocyjnej cenie i okazyjnie info o promocji jak np. ostatnio, że za doładowanie za 30 zł dodają 50GB ekstra- to akurat pożyteczne info dla tych, którzy na bieżąco nie śledzą forum NO. Nie ma uciążliwego spamu