Poradnik samodzielne częściowe przedłużenie/aktywacja Bez limitu do wszystkich (wersje cykliczne)

ROZWIĄZANE

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 210
  • 631
  • 1

Poradnik samodzielne częściowe przedłużenie/aktywacja Bez limitu do wszystkich (wersje cykliczne)

No dobra czyli za ostatni grosz #pdk dostaje sie 5 dni ważności cyklicznego NL, który normalnie kosztuje 93zł i 150GB jeśli dobrze rozumiem... ciekawe ( ͡º ͜ʖ͡º) 

Polece klasyką: Andżeju jak ty mie zaimponiłeś w tej chwyli 

-g26u_.gif

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2370
  • 8914
  • 96

Nie. Tu obowiązuje regulamin NL w szczególności:

8. Jeśli na Państwa Koncie nie będzie wystarczających środków, aby opłacić usługę w jednym z nominalnych wariantów, które wskazaliśmy wyżej, zrealizujemy Państwa zlecenie włączenia lub odnowienia usługi, ale włączymy ją lub odnowimy na krótszy okres i z mniejszą liczbą GB w pakiecie. Liczba dni ważności oraz liczba GB w pakiecie będzie proporcjonalna do wysokości środków, które będą na Państwa koncie. Przy czym niepełne dni zaokrąglamy w górę do 1 dnia, a niepełne gigabajty w górę do 1GB.

Jak widać  + 150 GB to otrzymuje się je niezależnie od posiadanych środków - groszy.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 210
  • 631
  • 1

Aha no ok ale ten myk na 150GB w cyklicznym NL za 5zł z pierwszego posta aktualny i to najważniejsze  ( ͡º ͜ʖ͡º)

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 74
  • 210
  • 0

Ten „myk” co 5 dni po 5 zł to da 30 zł na 30 dni

Klient leniwy zapłaci 31 zł albo 35 zł w standardowej ofercie Orange free więc zysk z myka nie urywa 

klient w spódniczce w kratę zapłaci 93 za na 93 dni i wyjdzie dokładnie co do tego jednego grosza za 30 dni co z doładowywaniem co 5 dni po 5 zl

zysk: zero zł i zero gr w porównaniu do normalnej oferty Orange 

super myk to bedzie jak bedzie sie doładowywać konto co 5 dni po nie więcej jak tym jednym groszu

zhackowac orange free za 6 groszy na miesiąc na pewno niejednemu zaimponuje 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 226
  • 780
  • 4

@j131 W sensie ruter mężczyzny ma inne funkcjonalności niż ruter kobiety? Nie wiedziałem że te różnice płci sięgają tak głęboko.

Dobre, opisywałem sytuację jak uruchomiłem starter na routerze znajomej.

Więc stąd napisałem u kobiety.

Nie wiem, jak było wcześniej, ale obecnie po uruchomieniu startera za 5 zł na koncie jest 0 zł.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 67
  • 253
  • 0

@jawwa2026 I spam od Orange w postaci smsów co 5 dni. Na co komu takie kombinacje?