- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwyżki cen w ofercie na kartę
@spiro w przypadku Go, to za wiele numerów raczej nie było aktywnych w tej taryfie. Mógł Orange poinformować o zmianach, a nie potajemnie podmienić ofertę, gdzie później zaskoczenie i kolejny zestaw tematów na NO zdziwionych klientów.
@Anonim ciekawe, czy z Twojej rodziny podawali e-maile w momencie rejestracji karty SIM w Orange. Jeśli tak, to może jeszcze dostaną informacje o zmianach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy wzrośnie cena za pakiety?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ultra2020 Takie ma plany Orange tak jak w linku pisze planuje o 100 procent w góre.
Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/orange-podnosi-ceny-w-taryfach-na-karte-wiadomosci-sms-i-mms-1...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ultra2020 na chwilę obecną, Orange nie podaje informacji o podwyżkach cen pakietów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Likwidacja pakietu za 9zł (120minut) jest podwyżką!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bazooka podwyżki pakietów nie ma, zlikwidowano stare pakiety, mało kto z nich korzystał, jak chcesz naprawdę tanio dzwonić i tylko to, to operator wirtualny, jest najlepszą opcją, wolę pakiet bez limitu za 25zl, ma wszystko co potrzebne 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim- kompletnie niezrozumiałym jest dla mnie po co się wypowiadasz w temacie o podwyżkach odnosząc się do kogoś, kto pisze od paru postów o oszczędnym dzwonieniu. Nie muszę pisać o sobie by zauważyć, że usunięcie pakietu (cyklicznego) 120minut jest strzałem w kolano dla tych oszczędnych. 25zł to suma, którą oczywiście wiesz, że przepłacasz - bo u wirtualnych jest taniej w tych pakietach co mają wszystko, co trzeba. Jeśli zatem trzyma Ciebie marka Orange lub nie liczysz się z drobną kasą, to po co jesteś w taryfie na kartę, wygodniej byłoby np w nju (w parze masz jeszcze taniej).
Kontroluje 6 numerów w Orange na kartę, w rodzinie. 9zł miesięcznie za 120minut w pakiecie cyklicznym, który się kumulował to był pakiet idealny (raz na jakiś czas 3minuty na stacjonarne to nie wydatek) - Te "moje numery" miały pozbierane już ponad 1000minut (więc w zasadzie nolimit), internet za doładowanie, smsów/mmsów nie wysyłają wcale więc czy nie nazwałbyś takiej oferty, że ma "wszystko co trzeba"? Obecnie pakiet 200minut/smsów to 14zł - minuty się nie kumulują...zatem co to jest jak nie "podwyżka"?.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecnie pakiet 200minut/smsów to 14zł - minuty się nie kumulują...zatem co to jest jak nie "podwyżka"?.
Wg mnie ten pakiet powinien mieć możliwość kumulacji 🤔 i tu masz rację - to jest ewidentna podwyżka 🙄
Wszystkie porządne pakiety zostały polikwidowane. Jeden z członków mojej rodziny wykupuje ten pakiet, ale nigdy jeszcze nie wykorzystał go w całości i co ? pozostałe minuty wyfruwają z pakietu w siną dal. Tak być nie powinno...😡
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwyżki i zmiany są wszędzie. Przymierzałem się do zmiany po likwidacji Masz Minuty, Masz SMS, ale na razie pozostaję dopóki nie odetnę kuponów oraz gdy pozostaje RWK, *101*1*1#, przelew SMS oraz stary cykliczny nolimit bez MMSów ale z kumulacją.
Za wygodę trzeba dodatkowo płacić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A co to jest *101*1*1#, bo już się pogubiłem... 🤣