- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po zmianie na Orange Free Na Karte moje pieniądze z konta w magiczny sposób zniknęły
Na koncie mam równe 0 zł, a to niemożliwe bo zawsze chociaż kilka groszy zostaje. Z resztą przed zmianą miałam jeszcze ok.10 zł. Ktoś moze mi coś poradzić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po zmianie na Orange Free Na Karte moje pieniądze z konta w magiczny sposób zniknęły
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak napisał @Piotrekk85,sama zmiana taryfy na Orange Free na kartę nie mogła spowodować utraty środków, więc wyjaśnienie sprawy będzie wymagało wglądu w konto.
Możesz prawdopodobnie sprawdzić to samodzielnie w Mój Orange w sekcji Analiza Wydatków > Pokaż wykaz połączeń. Jeśli nie masz konta, spróbuj założyć je na https://orange.pl/twojekonto/rejestracja (Nowy Mój Orange) lub https://orange.pl/rejestracja.phtml w opcji Jestem klientem Orange (Stary Mój Orange).
W razie czego, w poniedziałek możesz wejść na czata (od 7 do 21:30), aby to wyjaśnić, gdyby nie udało Ci się znaleźć przyczyny na koncie,albo nie mógłbyś założyć konta 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam mam to samo bylam dzisiaj w Orange powiedzieli mi ze nic nie zrobia a dodzwonic sie na infolinie nie idzie tyle ze mialam 35zł na głownym i jakies 164 na promo i wcielo wszystko,totalna zenada...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostalam tylko jednego smsa z Orange ze zmienili mi taryfe i kasa zniknela
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie, też tak miałam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdzałaś na Mój Orange wykorzystanie środków?
W starym Mój Orange (logowanie za pomocą nazwy/numeru telefonu): Informacje > Bieżące wykorzystanie > Pełen wykaz.
W Nowym Mój Orange (logowanie za pomocą adresu e-mail): Analiza wydatków > Pokaż wykaz
Sama zmiana taryfy na Orange Free na kartę nie wiąże się z utratą środków.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »