- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nigdy z tego nie korzystałem bo mam kilka sim kart, ale może warto, tylko czy to działa w Orange Free, tu niestety o tym nie ma wzmianki > Orange-Ekstra-Numer, jeśli to działa w niektórych taryfach prepaid to wypada to zmienić, jak trzeba to Pomysł zrobię.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zbignieww, również przetestowałem kod *121*# na numerze OFnK i komunikat zwrotny, że usługa niedostępna w tym planie taryfowym i żeby zmienić plan taryfowy i ponownie aktywować usługę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Ekstra Numer
Usługa działa dla wszystkich taryf postpaid i prepaid.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Ekstra Numer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Ekstra Numer
" Usługa ta działa zarówno w taryfach indywidualnych jak i biznesowych."
@Piotrekk85 coś musiałeś zrobić nie tak, bo jest to dla każdego planu, nawet OFnK. Ileż to razy dzwonią klienci którzy sprawdzając stan konta zamiast *124*# wcisną *121*# i nieświadomie sobie ją uruchomią...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Ekstra Numer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zbignieww, również przetestowałem kod *121*# na numerze OFnK i komunikat zwrotny, że usługa niedostępna w tym planie taryfowym i żeby zmienić plan taryfowy i ponownie aktywować usługę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Ekstra Numer
Tak jak pisze @Piotrekk85 i @Mariusz piszą przy aplikacji Ekstra Numer, więc nie działa we wszystkich taryfach prepaid Orange, opis też lakoniczny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Ekstra Numer
Korzystam od 2 lat z tej usługi i dzialalo to bardzo fajnie ale w tej chwili ustawienia kalendarza w ogóle nie działają. Bez względu na ustawienie numer jest cały czas aktywny. Zglaszalem już tyle razy do Orange ale najwidoczniej mają to gdzieś. Kończy mi się umowa za 2 miesiące więc po 20 wspólnych latach z idea/orange raczej się z nimi pozegnam