- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzieś tam na przełomie wieku , kończąc 2 abonamenty w sieci Centertel (obydwa zarejstrowane na żonę) zostając przy swoich numerach , przeszliśmy z żoną na karty POPa...
Numery dalej stoją na żonę z czym czuję się niezręcznie .
Czy w przypadku zmiany/przepisania numeru z niej na mnie 🙂 tracę wszystkie bonusy , typu skarbonka , za staż i zaczynam przygodę z Orange , jako nowy użytkownik usług na kartę ?
Czy jest to tylko formalność i zmiana w Orange ,,tylko" imienia i peselu (reszta adresowa ta sama) nic przy tym nie tracąc ?
Czy za taką usługę pobierana jest opłata ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie stracisz żadnych przywilejów. Opłat za rejestracją nie ma żadnych. Jeśli rejestrowaliście swoje numery kilka lat temu wstecz to i tak będzie potrzebna ponowna rejestracja (dodatkowa weryfikacja danych) i....wówczas myślę że zarejestrujesz swój numer na siebie bez żadnych problemów. Wyślij bezpłatny SMS o treści NUMER pod 80190 - jeśli dostaniesz że Twój numer jest nie zarejestrowany to........masz problem z głowy. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie stracisz żadnych przywilejów. Opłat za rejestracją nie ma żadnych. Jeśli rejestrowaliście swoje numery kilka lat temu wstecz to i tak będzie potrzebna ponowna rejestracja (dodatkowa weryfikacja danych) i....wówczas myślę że zarejestrujesz swój numer na siebie bez żadnych problemów. Wyślij bezpłatny SMS o treści NUMER pod 80190 - jeśli dostaniesz że Twój numer jest nie zarejestrowany to........masz problem z głowy. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer zarejestrowany na żonę.
Co teraz ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Idziecie do salonu i przerejetrowujecie numery 😜
Edit: zastanawiam się tylko czy potrzebny będzie ten formularz?? http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/1430/1465182.pdf
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Gwiazdor1968 na Twoim miejscu zapytałbym konsultanta w BOK... Jeżeli masz smartfon i aplikację Mój Orange, to po zalogowaniu się do niej pełnymi danymi klienta - numer i hasło - możesz połączyć się z BOK - ikonka u dołu ekranu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):Idziecie do salonu i przerejetrowujecie numery 😜
Edit: zastanawiam się tylko czy potrzebny będzie ten formularz?? http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/1430/1465182.pdf
@Anonim, też się zastanawiałem nad formularzem, tylko że to co znalazłem, i to co Ty zalinkowałeś raczej odnosi się do abonenta - czyli umowy, rachunków - faktur... a przy numerze na karte chyba nie ma takich.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):@Misiek62Myślę ze może cos więcej w tej sprawie będzie wiedzial @Jarek
@Anonim Dziekuję Ci że mi przypomniałeś 😉 o członku Naszej Społeczności i Super grupy, 😉 więc modyfikuję swoją poradę dla @Gwiazdor1968;
skontaktuj się z BOK, albo wejdź na czat - zgodnie z opisem w stopce użytkownika @Jarek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Precyzując udzielone odpowiedzi:
- Wszystkie numery, które kiedykolwiek były w jakiejkolwiek umowie, są zarejestrowane, nawet jeśli przeszły na kartę
- Możesz przerejestrować numer w salonie - w tym celu, nalezy udać się tam z żoną
- Przerejestrowanie to tylko formalność. Nic nie stracisz 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-