- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrata ważności numeru
Cześć, dostałam wiadomość, że mój numer za 2 tygodnie straci ważność. W jaki sposób mogę przedłużyć jego ważność?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrata ważności numeru
Sms START na nr 8002, darmowy. Chyba, że masz włączone usługi, które wykluczają działanie promocji Konto Ważne Rok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrata ważności numeru
Niestety ta opcja u mnie nie działa. A co z doładowaniem? Pamiętam, że kiedyś Orange informowało żeby doładować konto na minimum 25zł żeby przedłużyć. Jednak teraz nic takiego nie napisali.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrata ważności numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrata ważności numeru
kristal66 napisał(-a):Niestety ta opcja u mnie nie działa. A co z doładowaniem? Pamiętam, że kiedyś Orange informowało żeby doładować konto na minimum 25zł żeby przedłużyć. Jednak teraz nic takiego nie napisali.
Czemu ta opcja u Ciebie nie działa? Korzystasz z usług wykluczających się? Jaki masz komunikat zwrotny?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrata ważności numeru
Już kiedyś skorzystałam z tej oferty, więc nawet teraz nie próbowałam wysyłać takiego smsa. Dziękuję wszystkim za pomoc, a przede wszystkim za odesłanie do tej tabeli. Wszytko jest w niej wyjaśnione 🙂 więc doładuję za 25zł i zobaczę czy faktycznie przedłuży na kolejne 6 miesięcy. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utrata ważności numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj