Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Utrata ważności numeru

kristal66
Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy

Utrata ważności numeru

Cześć, dostałam wiadomość, że mój numer za 2 tygodnie straci ważność. W jaki sposób mogę przedłużyć jego ważność?

7 ODPOW. 7
Katani1
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Utrata ważności numeru

Sms START na nr 8002, darmowy. Chyba, że masz włączone usługi, które wykluczają działanie promocji Konto Ważne Rok.

kristal66

Utrata ważności numeru

Niestety ta opcja u mnie nie działa. A co z doładowaniem? Pamiętam, że kiedyś Orange informowało żeby doładować konto na minimum 25zł żeby przedłużyć. Jednak teraz nic takiego nie napisali.

Highlighted
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Utrata ważności numeru

Wiadomość zawiera hiperłącze
No też przedłuży ważność.
Szczegóły masz w tabelce na stronie https://doladowania.orange.pl/
Jarek
Poziom 34, Ekspert Galaktyczny

Utrata ważności numeru

kristal66 napisał(-a):

Niestety ta opcja u mnie nie działa. A co z doładowaniem? Pamiętam, że kiedyś Orange informowało żeby doładować konto na minimum 25zł żeby przedłużyć. Jednak teraz nic takiego nie napisali.

Czemu ta opcja u Ciebie nie działa? Korzystasz z usług wykluczających się? Jaki masz komunikat zwrotny?

kristal66

Utrata ważności numeru

Już kiedyś skorzystałam z tej oferty, więc nawet teraz nie próbowałam wysyłać takiego smsa. Dziękuję wszystkim za pomoc, a przede wszystkim za odesłanie do tej tabeli. Wszytko jest w niej wyjaśnione Emotikon: Szczęśliwy więc doładuję za 25zł i zobaczę czy faktycznie przedłuży na kolejne 6 miesięcy. Emotikon: Szczęśliwy

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Utrata ważności numeru

z promocji można korzystać wielokrotnie
kristal66

Utrata ważności numeru

Dorze wiedzieć Emotikon: Szczęśliwy Dziękuję!